Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Ποιοι προηγούνται (Συνεχής ενημέρωση)

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα με τα πρώτα αποτελέσματα να έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 07:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε -με την παράταση που δόθηκε- λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς προσήλθαν στις κάλπες πάνω από 300.000, καταγράφοντας ρεκόρ, αφού στις προηγούμενες εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ το 2021 είχαν προσέλθει περί τους 270.000 ψηφοφόρους.

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης είναι οι έξι υποψήφιοι που ζήτησαν την ψήφο των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται πως για να εκλεγεί νέος πρόεδρος απαιτείται να συγκεντρώσει το 50+1 των ψήφων κι αν δεν το καταφέρει τότε οι δύο πρώτοι θα αναμετρηθούν σε β’ γύρο την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματα αναμένονται κατά τις 10 το βράδυ.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πρώτος ο Ανδρουλάκης στο Μοχό Ηρακλείου

Από τον Μοχό Ηρακλείου έρχεται το πρώτο αποτέλεσμα από την Κρήτη στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ψήφισαν 110 άτομα και έλαβαν:

Ανδρουλάκης 76 ψήφους

Γερουλάνος 8

Διαμαντοπούλου 14

Δούκας 11

Γιανακοπουλου 1

Κατρίνης 0

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ