Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας στο 56,4% ενσωμάτωσης – Λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος – Ψήφισαν πάνω από 300.000 (150.000 νέα μέλη) – Live όλες οι εξελίξεις

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα. Σημειώνεται, ότι όπου υπάρχουν ακόμα ουρές ψηφοφόρων, θα συνεχιστεί η διαδικασία, μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 07:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε -με την παράταση που δόθηκε- λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς προσήλθαν στις κάλπες πάνω από 300.000 (300.735), καταγράφοντας ρεκόρ, αφού στις προηγούμενες εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ το 2021 είχαν προσέλθει περί τους 270.000 ψηφοφόρους. 

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια ΓιαννακοπούλουΆννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης είναι οι έξι υποψήφιοι που ζήτσαν την ψήφο των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνεται πως για να εκλεγεί νέος πρόεδρος απαιτείται να συγκεντρώσει το 50+1 των ψήφων κι αν δεν το καταφέρει τότε οι δύο πρώτοι θα αναμετρηθούν σε β’ γύρο την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματα αναμένονται κατά τις 10 το βράδυ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ