Εκλογές ΠΑΣΟΚ: “Ναι” σε debate λένε Ανδρουλάκης και Δούκας – Τι συζητούν οι δύο πλευρές για την ημερομηνία διεξαγωγής του

Θετικός είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη διεξαγωγή debate στην ΕΡΤ πριν τον δεύτερο γύρο, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει στο τέλος της τηλεμαχίας πριν τον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο Τρίτη θα συναντηθούν οι εκπρόσωποι των δύο μονομάχων προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες γύρω από την τηλεμαχία. Μάλιστα ο Χάρης Δούκας φαίνεται να έχει αποκλείσει την Τετάρτη καθώς συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Άρα οι μόνες διαθέσιμες μέρες είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή. 

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Δούκας ανέφερε ότι επικοινώνησε ήδη με τη διοίκηση της ΕΡΤ ζητώντας να οργανωθεί ένας «ζωντανός και παραγωγικός διάλογος» ανάμεσα σε αυτόν και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Μόλις επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή ντιμπέιτ. Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας», ανέφερε ο κ. Δούκας.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ