Σπηλιωτόπουλος για εκλογές ΠΑΣΟΚ: ”Χορηγός επικοινωνίας” η κομματική εσωστρέφεια του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε να ζητεί διαγραφή Κασσελάκη

Σε σχόλιο σχετικά με τα αποτελέσματα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του νέου προέδρου και σε ανάλυση των νικητών, των ηττημένων και του «χορηγού επικοινωνίας» προχώρησε το πρωί της Δευτέρας (7/10) ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, νικητές του α’ γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ είναι δύο, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Κώστας Μπακογιάννης, ενώ ηττημένος είναι ο Χάρης Δούκας και «χορηγός επικοινωνίας» «η κομματική εσωστρέφεια του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο σημείο να ζητεί διαγραφή Κασσελάκη». Μάλιστα, όπως σημειώνει ο κ. Σπηλιωτόπουλος, αυτή η εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ «κάνει τα πάντα για να κόβει εισιτήρια στο έργο “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και επιστρέφει δυνατό”».

H ανάρτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ:

Δύο λόγια για #εκλογές_ΠΑΣΟΚ.

Έχουμε δύο νικητές, έναν ηττημένο και έναν χορηγό επικοινωνίας.

Νικητής ο #Γερουλάνος αφού για ελάχιστες ψήφους δεν πέρασε στον β’ γύρο αλλά κέρδισε τη μάχη της πολιτικής αποδοχής και του ήθους από φίλους και αντιπάλους.

Νικητής ο #Μπακογιάννης αφού ακόμα και αν δεν είχε στο μυαλό του την επιστροφή στον Δήμο, σήμερα βλέπει τον δρόμο διάπλατα ανοιχτά.

Μεγάλος ηττημένος ο #Δούκας που στον δήμο του και στην Αττική αποδοκιμάστηκε. Τον έβαλε στον β’ γυρο η επαρχία που ακόμη εκεί λειτουργεί ο αστικός μύθος περί του στρατηλάτη νικητή του μεγαλύτερου δήμου της χώρας και όχι της ήττας του Μπακογιάννη.

Χορηγός επικοινωνίας η κομματική εσωστρέφεια του #ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο σημείο να ζητεί διαγραφή του #Κασσελάκη (;)! και που κάνει τα πάντα για να κόβει εισιτήρια στο έργο: το #ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και επιστρέφει δυνατό.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ