“Πυρά” Γεωργόπουλου κατά Κασσελάκη: Να ενεργοποιηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας για τη διαγραφή του – Μιλά για “σουργελοποίηση”

«Πυρά» εξαπολύει με στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος, που ζήτησε ενεργοποίηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για διαγραφή «προτού μας πνίξουν τα αέρια της σηπτικής δεξαμενής του “αδιαμεσολάβητου”».

Ο κ. Γεωργόπουλος κάνει λόγο για «σουργελοποίηση» της πολιτικής, λέγοντας ότι αν και είναι «ο πλέον ευτελής τρόπος του πολιτεύεσθαι, αλλά δυστυχώς ένας υπαρκτός τρόπος».

Στο ίδιο μήκος κύματος επισημαίνει ότι η «σουργελοποίηση» της πολιτικής «δεν χαρακτηρίζει μόνο αυτόν που επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο, αλλά και όσους ανέρχονται να δίνουν τον αγώνα τους στο γήπεδο του “σούργελου”».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θύμιου Γεωργόπουλου:

Η «σουργελοποίηση» της πολιτικής είναι ο πλέον ευτελής τρόπος του πολιτεύεσθαι, αλλά δυστυχώς ένας υπαρκτός τρόπος.

Ωστόσο δεν χαρακτηρίζει μόνο αυτόν που επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο, αλλά και όσους ανέρχονται να δίνουν τον αγώνα τους στο γήπεδο του «σούργελου».

Ενεργοποίηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για διαγραφή, προτού μας πνίξουν τα αέρια της συπτικής δεξαμενής του «αδιαμεσολάβητου».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ