Παυσανίας Παπαγεωργίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναφέρνει το θέμα της ακρίβειας στη Βουλή ενόψει προϋπολογισμού

Την αισιοδοξία του για τις εσωκομματικές εκλογές και για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου, αναφέροντας: «Εύχομαι ότι εμείς, έστω και με τον άλλο διαφορετικό τρόπο, θα φέρουμε εξίσου ένα καλό αποτέλεσμα, ίσως και καλύτερο σε σχέση με την αυριανή μέρα στον χώρο μας».

Όπως τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου στην ΕΡΤ, οι εσωκομματικές εκλογές δεν αποτελούν το μοναδικό μέτωπο στο οποίο δραστηριοποιείται το κόμμα. «Από κει και πέρα συνεχίζεται ταυτόχρονα και το υπόλοιπο έργο. Γιατί δεν είναι μόνο οι εσωκομματικές εκλογές. Προχωράμε πλέον σε ένα προσχέδιο προϋπολογισμού, το οποίο πρέπει να αντικρούσει όλη η αντιπολίτευση και τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει αυτό απευθείας σήμερα κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.

*Διαβάστε ακόμα: Ο Κασσελάκης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τη διαρροή του ”πόθεν έσχες” – Ζητά παραίτηση της Σβίγκου


Παυσανίας Παπαγεωργίου: 
«Το θέμα της ακρίβειας το φέρνουμε συνεχώς στη Βουλή»

Ένα από τα βασικά ζητήματα που συνεχίζει να αναδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακρίβεια, την οποία, όπως υπογράμμισε ο Παπαγεωργίου, το κόμμα δεν έχει σταματήσει να φέρνει στη δημόσια συζήτηση: «Μπορεί όλα τα υπόλοιπα να είναι πιο πικάντικα σε σχέση με την καθημερινότητα, αλλά αυτό που πονάει περισσότερο είναι η ακρίβεια, την οποία δεν σταματάμε ποτέ να φέρνουμε ως θέμα στη Βουλή».

Συγκεκριμένα, επισήμανε τα τρία κύρια πεδία όπου οι πολίτες αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις κόστους: «Προχωράμε σε επίκαιρη ερώτηση για να ξαναφέρουμε το θέμα της ακρίβειας στη συζήτηση, εν όψει και του προϋπολογισμού, όσον αφορά το κόστος μετακίνησης, την ενέργεια και τα τρόφιμα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει ψηλά το θέμα της διαχείρισης των οικονομικών»
Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου υπερασπίστηκε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχρονική στάση του στη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών και στη μάχη κατά της διαπλοκής: «Σίγουρα ο χώρος της Αριστεράς και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει διαχρονικά να κρατήσει ψηλά το μέτωπο και ως προς τη διαχείριση των οικονομικών και ως προς την καταπολέμηση των σχέσεων της διαπλοκής».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4qb52rpomq1)

Το συνέδριο και η συμμετοχή των μελών
Αναφερόμενος στο επερχόμενο συνέδριο του κόμματος, τόνισε τη σημασία της ευρείας συμμετοχής των μελών: «Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό το οποίο θα μας φέρει μέχρι το συνέδριο πρέπει να είναι μια επικοινωνία με όλο τον κόσμο, γιατί πλέον δεν θα είμαστε ούτε 30 άτομα, ούτε 130, αλλά χιλιάδες πολιτών, οι οποίοι θα προσέλθουν σε ένα συνέδριο για να βιώσουν και να συμμετέχουν σε μια διαδικασία».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαγεωργίου υπογράμμισε ότι οι διαδικασίες αυτές αποτελούν μέρος του πολιτικού πολιτισμού που θέλει να καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πολιτικός πολιτισμός μπορεί να έχει εκφάνσεις ήρεμες ή κάπως πιο έντονες, αλλά αυτό που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι η συνεχής επικοινωνία και η συμμετοχή όλων των μελών και φίλων του κόμματος».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ