Παύλος Γερουλάνος: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συνάντηση με Ανδρουλάκη και Δούκα – Οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε ο Παύλος Γερουλάνος τη συζήτηση που είχε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 8/10, και με τους δυο διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα.

*Διαβάστε ακόμα: Νίκος Ανδρουλάκης: Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί – Δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ σε 70-30, όπως κάνουν άλλοι

«Μιλήσαμε για ΠΑΣΟΚ επόμενης ημέρας, πώς θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενη ημέρα», σημείωσε, επισημαίνοντας ότι ανταποκρίθηκε στη συνάντηση που του ζήτησαν οι δύο διεκδικητές της ηγεσίας.

Παύλος Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη

Στην ερώτηση αν θα στηρίξει κάποιον υποψήφιο στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, απάντησε: «Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Σημαντική η συμμετοχή. Ακόμη κι εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, να πάνε να ψηφίσουν».

«Καλό είναι να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν εντυπώσεις από πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να εκτυπωθούν καλύτερα», επισήμανε.

«Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας», ανέφερε τέλος, αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4qcc0hub7vd)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ