ΠΑΣΟΚ: Συναντήσεις Διαμαντοπούλου με Ανδρουλάκη και Δούκα ενόψει του β’ γύρου των εκλογών

«Ζεσταίνονται» οι μηχανές ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, με την Άννα Διαμαντοπούλου να έχει συναντήσεις και με τους δύο υποψηφίους για το χρίσμα της Χαριλάου Τρικούπη. Ειδικότερα, η πρώην υπουργός και Ευρωπαία Επίτροπος (που συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο 58.809 ψήφους και ποσοστό 19,52%), θα έχει συνάντηση με τον Χάρη Δούκα στις 12 και με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη 1:30 το μεσημέρι. Οι δύο συναντήσεις θα λάβουν χώρα στο γραφείο της πρώην υπουργού επί της Αθανασίου Διάκου.

Για την εν λόγω συνάντηση μίλησε νωρίτερα στο MEGA ο Χάρης Δούκας, λέγοντας πως «είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο να συνδεθούμε με τον κόσμο που στήριξε όλες τις υποψηφιότητες και να διασφαλίσουμε ότι θα αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη τα οποία έχουν πολύ ωραίες ιδέες, και η Άννα Διαμαντοπούλου που έχει μιλήσει για την ψηφιοποίηση και πώς η νέα τεχνολογία μπαίνει ως μέσο αλλά όχι ως σκοπός για να ενισχύσει στην ποιότητα ζωής. Έχει κάνει και συγκεκριμένες προτάσεις για την παιδεία που έχουν μεγάλη σημασία».

Αντίστοιχα τετ-α-τετ είχε χθες και ο Παύλος Γερουλάνος, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τις εν λόγω συναντήσεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, λέγοντας πως «υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας».

Από εκεί και πέρα, βέβαια, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν και την ερχόμενη Κυριακή, τονίζοντας πως έχουν τη δική τους βούληση και αποφεύγοντας να δώσει γραμμή, κάτι που έπραξε, υπενθυμίζεται, και ο Μιχάλης Κατρίνης, που σημείωσε χαρακτηριστικά πως τον νέο Πρόεδρο θα τον επιλέξουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι δημοκρατικοί πολίτες.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ