Πέτρος Παππάς στα ”Παραπολιτικά” 90,1: Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την τύχη του κόμματος στα χέρια του

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο άφησε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Παππάς.

Ο Πέτρος Παππάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των «87», τονίζοντας πως «δεν θεωρώ ότι η ΚΕ έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, γιατί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το κυρίαρχο όργανο. Όμως, αν το κάνουν, η τύχη του κόμματος είναι στα χέρια των ψηφοφόρων να αντιδράσουν και να απαιτήσουν να γίνει συνέδριο».

«Δεν μπορεί ένα μικρό όργανο, που είναι και απονομιμοποιημένο, να αποφασίζει για την τύχη όλου του κόμματος», συνέχισε και πρόσθεσε: «Τη λύση πρέπει να τη δώσει ο κυρίαρχος λαός, όπως είπε και ο Ανδρέας Παπανδρέου».

*Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Παππάς: “Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσε τις δηλώσεις μου για τον στρατιώτη σε πορεία του ΚΚΕ”

Ο Πέτρος Παππάς επιτέθηκε και κατά του Κώστα Ζαχαριάδη. «Ήταν η επιλογή για τον Δήμο Αθηναίων από την αντιβασιλεία της Ε. Αχτσιόγλου και με το ποσοστό που έφερε εξευτέλισε τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθήνας» είπε και συνέχισε: «Δεν απολογήθηκε ποτέ που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ 3η δύναμη στην Αθήνα, ούτε απολογήθηκε ποτέ ο Σπίρτζης, που είχε την ευθύνη των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Ο Πέτρος Παππάς όμως απάντησε και για την επίθεση Σπίρτζη σχετικά με τις δηλώσεις του για τον φαντάρο που μίλησε σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης: «Είναι έπαινοι για εμένα τα όσα λέει εναντίον μου. Όταν χωρίζει τους πολίτες σε κατηγορίες και με λέει πολίτη τέταρτης κατηγορίας, δείχνει ποσό αριστερός είναι, δηλαδή καθόλου».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ