“Πυρά” Γιαννούλη κατά Κασσελάκη: Οι αναφορές περί πραξικοπηματιών και κουκουλοφόρων είναι κανιβαλισμός και ευτελίζουν την Αριστερά

«Αντί να μαζέψουμε τα πράγματα, επιμένουμε στο δηλητήριο», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, εν μέσω «πολέμου» εξωδίκων στην Κουμουνδούρου.

«Θα προτιμούσα να ασχοληθώ και να μιλήσω για έναν προϋπολογισμό που δεν αντιμετωπίζει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, αλλά αντί αυτού, αναλωνόμαστε στα εσωκομματικά», επισήμανε ακόμα μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης 9/10, με αφορμή το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού που κατατέθηκε προχθές (07/10) στη Βουλή από τον Υφυπουργό Οικονομικών, Θάνο Πετραλιά.

«Οι αναφορές περί πραξικοπηματιών και κουκουλοφόρων είναι κανιβαλισμός»

«Οι αναφορές περί πραξικοπηματιών και κουκουλοφόρων είναι κανιβαλισμός και ευτελίζουν την Αριστερά. Δεν γίνεται να λες ότι και το σακάκι του να “κατεβάσουμε”, θα το εκλέξουμε με 92%», σημείωσε ο κ. Γιαννούλης, σημειώνοντας ότι η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την «πόρτα της εξόδου» στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την επιλογή του να αποστείλει εξώδικο προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και μετά την απειλή προσφυγής στη Δικαιοσύνη.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4r0u817wep5)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ