Διαμαντοπούλου μετά τα τετ α τετ με Ανδρουλάκη – Δούκα: Δεν θα δώσω κατεύθυνση – Χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης

Τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης, στο γραφείο της η Άννα Διαμαντοπούλου. Πρώτος το κατώφλι του γραφείου της πέρασε ο κ. Δούκας, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε ότι «μιλήσαμε για την αναγκαία σύνθεση διαφορετικών ρευμάτων και τάσεων για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει. Σε κάθε περίπτωση με την Άννα θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα».

Σε ερώτηση σχετικά με τη διεξαγωγή του debate, ο κ. Δούκας υποστήριξε ότι «από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω βάλει καμία εκδήλωση στο πρόγραμμά μου τις επόμενες μέρες για να υπάρχει ευελιξία και να οριστεί ημερομηνία». Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξερχόμενος από το ραντεβού του με την κυρία Διαμαντοπούλου ουσιαστικά δεν προχώρησε σε δηλώσεις παρά αρκέστηκε να πει ότι «παιδιά, όλα εντάξει».

Διαμαντοπούλου: Χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης

Η κυρία Διαμαντοπούλου με τη σειρά της δήλωσε πως «είναι πολύ σημαντική για την επόμενη ημέρα και το κίνημα η συνάντηση με τους δυο. Αποτυπώθηκε την Κυριακή μια νέα ανθρωπογεωγραφία, χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης. Δε θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει. Προσωπικά έχω καταθέσει τις θέσεις μου. Πάμε ξανά κάλπες, να ψηφίσουν ότι πολίτες». Στο ερώτημα αν συζητήθηκε ενδεχόμενος ρόλος της στο ΠΑΣΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, τόνισε, «κανένας ρόλος, καμία τέτοια συζήτηση. Θα είμαι εδώ».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ