Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Θεόδωρος Κοντζιάληςστη ΜΕΛΙΣΣΑ για ενημέρωση για τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις του αναπηρικού κινήματος

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, κος Κοντζιάλης Θεόδωρος συνοδευόμενος από την σύμβουλο της Περιφέρειας, κοινωνική λειτουργό, κα Έμιλυ Κωστελέτου, πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας. Ο Πρόεδρος, κος Σπύρος Ζουμπουλίδης, η Γραμματέας του Συλλόγου, κα Μαρία Κοντού και ο ταμίας, κος Δανιήλ Συναδινός, τους υποδέχθηκαν σε κλίμα χαράς και τους ξενάγησαν στα γραφεία και στο κτίριο του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ».

Ο Πρόεδρος, κος Σπύρος Ζουμπουλίδης τους ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις του αναπηρικού κινήματος και ο Διευθυντής της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, κος Σπύρος Σαββάτης, αναφέρθηκε στη λειτουργία της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, το πρόγραμμα και τις δράσεις (κοινωνικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές κ.α.) των ωφελούμενων. Ο κος Κοντζιάλης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έλλειψη Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην Κέρκυρα και αφού ενημερώθηκε εκτενώς πρότεινε στο Σύλλογο περαιτέρω συνεργασία για την επίτευξη λειτουργίας μιας τέτοιας Στέγης στο νησί.

Στο τέλος της επίσκεψης του ο Αντιπεριφερειάρχης, κος Κοντζιάλης και η κα Κωστελέτου, συνομίλησαν με τα παιδιά του εργαστηρίου κουλουριών και ενημερώθηκαν από το προσωπικό για την παρασκευή τους, καθώς και με τα παιδιά και των άλλων δύο τμημάτων. Αφού δέχθηκε με χαρά τα δώρα των παιδιών, ο κος Κοντζιάλης, εξήρε το έργο του Συλλόγου και της ΜΕΛΙΣΣΑΣ και αποχώρησε υποσχόμενος κάθε δυνατή βοήθεια από μέρους της Περιφέρειας.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ