Κασσελάκης: “Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ de facto και de jure – Θα είμαι υποψήφιος, θα πάμε σε εκλογές ό,τι και να γίνει”

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανακηρηχθούν οι υποψήφιοι πρόεδροι από την Κ.Ε, ο Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη συνέντευξη μετά την έκπτωσή του από το αξίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τα χαρτιά του.

Σε μια κρίσιμη για τον ίδιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ συγκυρία, εν μέσω πολέμικών ιαχών από τους «κασσελίστας» και τους «87», ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Στέφανος Κασσελάκης: “Θα πάμε σε εκλογές ό,τι και να γίνει”

Είπε ότι ο ίδιος είναι de facto και de jure πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και υποστήριξε ότι είναι αυτονόητο καταστατικά ότι το Συνέδριο πρέπει να αποφανθεί αν εγκρίνει την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Ακόμη και αν ακυρωθεί η πρόταση μομφής από το Συνέδριο θα συνεχίσουμε κανονικά για εκλογή προέδρου και με δική μου πρωτοβουλία» σημείωσε.

Στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος, απάντησε: «Βεβαίως, θα πάμε σε εκλογές ό,τι και να γίνει».

Στο ερώτημα γιατί πήρε τα πράγματά του από την Κουμουνδούρου, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι το πρωί εκείνης της ημέρας, είχαν κλειδώσει τα e-mail του. «Συνειδητοποίησα ότι υπήρχε μια ιδιοκτησιακή αντίληψη για τον ΣΥΡΙΖΑ και είπα ότι θα κάνω τα πάντα για να μη ρίξω λάδι στη φωτιά. Το μόνο που έκανα είναι να ανακαλέσω το πληρεξούσιο προς τον γενικό διευθυντή του κόμματος για να μην έχω ευθύνη για όποιες αποφάσεις που δεν έχουν την έγκρισή μου» είπε ο κ. Κασσελάκης.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ