Νίκος Χαρδαλιάς: “Ξήλωσε” άλλους 6 επίορκους υπαλλήλους από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής

Στην άμεση απομάκρυνση έξι υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών, οι οποίοι καταδικάστηκαν αμετάκλητα για μια σειρά από βαρύτατα αδικήματα, προχώρησε ο περιφερειάρχης Αθηνών Νίκος Χαρδαλιάς.

*Διαβάστε ακόμα: Μητσοτάκης για θρίαμβο της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ: Υπεράνθρωπη προσπάθεια, το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους Τζορτζ Μπάλντοκ

Από σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μέχρι δωροδοκίες και παραβάσεις καθήκοντος περιλάμβανε το «παλμαρέ» των συγκεκριμένων υπαλλήλων.

Η υπόθεση ανάγεται στο 2019

Η υπόθεση ανάγεται στο μακρινό 2019, ωστόσο μετά τη σχετική απόφαση εις βάρος τους να εκδίδεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε στην απομάκρυνσή τους.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Απρίλιο, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε μετακινήσει 27 στελέχη, με πολλούς από αυτούς να βαρύνονται με πειθαρχικά ή ακόμα και ποινικά παραπτώματα.

Η απόφαση αυτή είχε προκαλέσει τότε αίσθηση, αφού επρόκειτο για διευθυντές και τμηματάρχες.

Με την προώθηση της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών Μεταφορών, ουσιαστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει «φακελάκια τέλος», ώστε οι πολίτες να μην χρειάζονται «παράθυρα» και γνωριμίες, για να κλείσουν ένα ραντεβού ή να δώσουν εξετάσεις για δίπλωμα.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ