Χρήστος Σταϊκούρας: Στο Μιλάνο για τα εγκαίνια της Γραμμής 4 του μετρό

Στο Μιλάνο αναμένεται να μεταβεί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, για να δώσει το «παρών» το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στα εγκαίνια της Γραμμής 4 του μετρό της πόλης ως προσκεκλημένος του δήμαρχου κ. Giuseppe Sala.

*Διαβάστε ακόμα: ΟΟΣΑ: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης για δεύτερη φορά πρόεδρος του Global Strategy Group

Πρόκειται για γραμμή η οποία καλύπτει διαδρομή μήκους 15 χιλιομέτρων σε 30 λεπτά, διασχίζοντας την πόλη από την ανατολική μέχρι τη δυτική πλευρά της και συνδέει το αεροδρόμιο Linate με τον τερματικό σταθμό San Cristoforo.

Συνάντηση με τον Matteo Salvini

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Μιλάνο, θα έχει διμερή συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργό Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας κ. Matteo Salvini.

Ο δήμαρχος της πόλης του Μιλάνου και ο Ιταλός υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έχουν προσκληθεί στην εορταστική τελετή εγκαινίων του μετρό Θεσσαλονίκης, τη λειτουργία και συντήρηση του οποίου έχει αναλάβει η TheMA S.A. (Thessaloniki Metro Automatic), μια σύμπραξη της ιταλικής εταιρείας δημόσιων συγκοινωνιών του Μιλάνου (ΑΤΜ-Azienda Transporti Milanesi) με τη γαλλική Egis.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ