Αυλωνίτης: Ο Κασσελάκης έπεσε σαν πέτρα στα λιμνάζοντα νερά του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ και ανακάτεψε το πολιτικό παιχνίδι

Ένταση επικράτησε πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσσελάκη από υποψήφιο πρόεδρο, παρόλο που απέσυρε το εξώδικο που είχε αποστείλει στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

*Διαβάστε ακόμα: Live οι εξελίξεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδια με “Kasselistas” και Αρβανίτη έξω από τη συνεδρίαση

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, «πυρά» κατά όσων επιθυμούν τον αποκλεισμό Κασσελάκη από την κούρσα της διαδοχής εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Αυλωνίτης: Ο Κασσελάκης έπεσε σαν πέτρα στα λιμνάζοντα νερά του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ και ανακάτεψε το πολιτικό παιχνίδι

«Αν μπορούσαν κάποιοι να τον εξαφανίσουν από προσώπου γης ή να τον κρεμάσουν από την πλατεία Συντάγματος, θα το έκαναν. Είπαν ότι επιδιώκει την αλλαγή πολιτεύματος, τον ονόμασαν Τραμπ, αν είναι δυνατόν. Έχει εκλεγεί από τη βάση του σώματος και οι 163 έκριναν σκόπιμο να τον διώξουν σαν τον σκύλο από το γραφείο τη Κουμουνδούρου», είπε ο κ. Αυλωνίτης στο MEGA.

«Είναι δυνατόν ο συντάκτης του καταστατικού να φανταζόταν ένα κόμμα ακέφαλο για καιρό; Ο Στέφανος Κασσελάκης έπεσε σαν πέτρα στα λιμνάζοντα νερά του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ και ανακάτεψε το πολιτικό παιχνίδι», επισήμανε.

Μεταξύ άλλων, εκτίμησε πως ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, παρακολουθεί τις εξελίξεις που τρέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μία Κεντρική Επιτροπή που εξελέγη επί ημερών Τσίπρα, όταν βλέπω τα πρόσωπα που ήταν δίπλα του να είναι μαζί με τους 163, μπορώ να υποθέσω ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και ίσως τις καθοδηγεί», σημείωσε.

Ο κ. Αυλωνίτης εκτίμησε πως η ομάδα των 87 «μπορεί να κάνει τα πάντα», όπως το να μην εγκρίνει τα χαρτιά που θα υποβάλει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας δρόμος πολύ πρόστυχος», σχολίασε.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ