Ανδρουλάκης: Τα συγχαρητήρια από όλους τους διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – Το “ενωτικό” μήνυμα για την επόμενη ημέρα

Συγχαρητήρια μηνύματα από όλους τους εσωκομματικούς του αντιπάλους δέχθηκε ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου συνεχάρησαν τον επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη, στέλνοντας εικόνα ενότητας, με όλους να δείχνουν πως επιθυμούν να είναι στην πρώτη γραμμή για το «αύριο» του κόμματος.

Γερουλάνος: «Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη – Προχωράμε ενωμένοι, χωρίς αστερίσκους, το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο»

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού.

Σήμερα ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του.

Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο».

Διαμαντοπούλου: «Να διαβάσει τη νέα ανθρωπογεωγραφία του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης»

Για μια πολύ σημαντική ημέρα στο ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η Άννα Διαμαντοπούλου, κληθείσα να κάνει μία πρώτη εκτίμηση αναφορικά με το αποτέλεσμα της κάλπης της β’ Κυριακής, που ανέδειξε εκ νέου πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η κυρία Διαμαντοπούλου κάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη να κάνει τις πρώτες του κινήσεις στον δρόμο για το συνέδριο, λέγοντας παράλληλα ότι θα είναι σημαντικός και ο ρόλος του κ. Δούκα.

Τόνισε ακόμη, με νόημα, ότι ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης εκπροσωπεί το 60% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ούτε ο κ. Δούκας το 40%, καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος να «διαβάσει» τη νέα ανθρωπογεωγραφία του εκλογικού σώματος του ΠΑΣΟΚ. Η ίδια είπε ότι μπορεί να συνεισφέρει στην επόμενη μέρα του κόμματος, δεν αποκάλυψε ωστόσο αν… περιμένει τηλεφώνημα, όπως ρωτήθηκε, αύριο, από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Αρκέστηκε να πει ότι το 20% που πήρε την α’ Κυριακή ήταν σημαντικό και απάντησε στην κριτική ότι, αν δεν κατέβαινε στις εκλογές, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό: «Αυτό είναι πρωτοφανές. Κι ο Ανδρουλάκης αν δεν κατέβαινε κι ο Δούκας αν δεν κατέβαινε, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, τι πάει να πει αυτό; Να απολογηθεί κάποιος, επειδή κατέβηκε υποψήφιος;». Εκτίμησε, τέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ «μεγάλωσε» μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uvjxgsghxl)

Το μήνυμα της Νάντιας Γιαννακοπούλου στον Νίκο Ανδρουλάκη

Συγχαρητήριο SMS στον Νίκο Ανδρουλάκη έστειλε η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να του ευχηθεί για την επανεκλογή του.

«Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά», έγραψε η Νάντια Γιαννακοπούλου στο μήνυμά της προς τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις».

Σημειώνεται ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου στον β’ γύρο των εκλογών στήριξε επίσημα τον Χάρη Δούκα για να ηγηθεί της Χαριλάου Τρικούπη.

Το SMS της Νάντιας Γιαννακοπούλου στον Νίκο Ανδρουλάκη

«Σύντροφε Νίκο,

Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις.

Νάντια».

Κατρίνης: Να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο – Είμαστε όλοι δεσμευμένοι σε αυτό τον στόχο

Το μήνυμά του για την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την επόμενη ημέρα, έστειλε και ο Μιχάλης Κατρίνης.
Σε ανάρτησή του, ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Χάρη Δούκα, όσο και στον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή την άψογη δημοκρατική διαδικασία που ενίσχυσε το ΠΑΣΟΚ.

Από αύριο έχουμε έναν και μόνο στόχο: να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι σε αυτό τον στόχο. Η εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών είναι ξεκάθαρη: ενότητα και συστράτευση στην κοινή προσπάθεια.

Να γίνει το ΠΑΣΟΚ η αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, να αποτελέσει τη νέα πρόταση διακυβέρνησης, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να νικήσει στις επόμενες εκλογές».

Δούκας: Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη – Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή

Ο Χάρης Δούκας επικοινώνησε άμεσα τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ευχαριστώντας τον και λέγοντάς του ότι «προχωράμε όλοι μαζί». 

Στη δήλωσή του είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μας τίμησαν σε αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που στήριξαν την υποψηφιότητά μας.

Καταφέραμε να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει.

Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή.

Σας ευχαριστώ πολύ».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4uvkuem25p5)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ