Γεωργιάδης: ”Κλασική εμφάνιση κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού” ο αποκλεισμός Κασσελάκη – Το έκαναν ”για τα λεφτά”

Ο αποκλεισμός του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι «κλασσική εμφάνιση του κομμμουνιστικού ολοκληρωτισμού».

Όπως εξήγησε ο Υπουργός Υγείας το πρωί της Κυριακής (13/10) μιλώντας στο Action24 «ένα κομματικό όργανο μπορεί να αποφασίζει πάνω από το συνόλο των ψηφοφόρων του κόμματος. Το σύνολο των ψηφοφορων δεν έχει τη δύναμη 138 μελών της ΚΕ».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανώς αντιδημοκρατικό. Επειδή έχω καταλάβει από τα νιάτα μου τι είναι αριστερά, ήξερα ότι στη φύση της είναι αντιδημοκρατική. Η αντιδημοκρατική νοοτροποία που έχει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξώφθαλμα απαίσια».

Σύμφωνα με τον υπουργό «τον έβγαλαν εκτός (σ.σ. τον Κασσελάκη) γιατί θα τους κέρδιζε. Γιατί τσακώνονται καθώς όποιος και να κέρδιζε θα υπήρχε διάσπαση; Γιατί έγινε η φασαρία; Για τα λεφτά».

Καταλήγοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Όταν κατέχει κανείς τη σφραγίδα του κόμματος, έχει τα λεφτά. Όποιος κερδίσει μπορεί να έχει τα χρήματα, τα γραφεία, υπαλλήλους, καμπάνιες».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ