Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Ανδρουλάκης: Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι

Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας το βράδυ της Κυριακής, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. «Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά» συμπλήρωσε. «Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ», τόνισε ακόμη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη απηύθυνε ανοιχτό προσκλητήριο στους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την κυβέρνηση λέγοντας ότι «έχουμε χρέος να προχωρήσουμε με πολιτικό ήθος. Πάνω από όλα έχουμε χρέος σε μία εποχή που υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης να προχωρήσουμε με πολιτικό ήθος».

«Δεν αγωνίζομαι για την εξουσία, αλλά για μια πιο δίκαια κοινωνία. Υπόσχομαι σε όλους τους Έλληνες πολίτες ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες σας για ένα πιο αισιόδοξο αύριο. Έχουμε χρέος να νικήσουμε στις επόμενες εκλογές τη ΝΔ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε» επεσήμανε ακόμη. «Σήμερα έγινε ένα ακόμα μεγάλο βήμα. Έχουμε χρέος να κάνουμε πιο δίκαιη την κοινωνία μας και την πατρίδα μας πιο ισχυρή» συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη:

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ