Νίκος Ανδρουλάκης στην Απογευματινή: Υπάρχει 100% ενότητα και όχι διαχωρισµός 80%-20% ή 70%-30%

Ενωτικό είναι το μήνυμά του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη για τις σημερινές εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην Κυριακάτικη Απογευματινή.

«Στη νέα εποχή που ανοίγεται µπροστά µας πρέπει να στηριχθούµε στις στέρεες βάσεις που χτίσαµε και να δηµιουργήσουµε τις συνθήκες για το ΠΑΣΟΚ που µπορεί να κυβερνήσει µε αξιοπιστία, σταθερότητα και προοδευτικό πρόγραµµα. Σε αυτή την πορεία θα είµαστε όλοι µαζί. Αυτό ήταν εξάλλου το µήνυµα των 303.000 ψηφοφόρων της προηγούµενης Κυριακής», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ολόκληρο το άρθρο Νίκου Ανδρουλάκη στην Κυριακάτικη Απογευματινή

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων. Ο αγώνας που δώσαµε µαζί τα τελευταία δυόµισι χρόνια έβαλε την παράταξή µας σε τροχιά σταθερής ανόδου, µας ανέδειξε ως τη στιβαρή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας ∆ηµοκρατίας. ∆εν είµαστε ένα κόµµα νοσταλγίας, αλλά η προοδευτική δύναµη που έχει ανάγκη ο τόπος µας για να πάει µπροστά. Στη νέα εποχή που ανοίγεται µπροστά µας πρέπει να στηριχθούµε στις στέρεες βάσεις που χτίσαµε και να δηµιουργήσουµε τις συνθήκες για το ΠΑΣΟΚ που µπορεί να κυβερνήσει µε αξιοπιστία, σταθερότητα και προοδευτικό πρόγραµµα. Σε αυτή την πορεία θα είµαστε όλοι µαζί. Αυτό ήταν εξάλλου το µήνυµα των 303.000 ψηφοφόρων της προηγούµενης Κυριακής. Οπως συχνά λέω, δεν υπάρχει ο διαχωρισµός 80%-20% ή 70%-30%. Υπάρχει 100% ενότητα. Είναι προφανές ότι όλοι θα έχουν ενεργό ρόλο. Μαζί θα αναδιατάξουµε την παράταξή µας τόσο σε οργανωτικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο, προκειµένου να δηµιουργήσουµε τις συνθήκες για πολλαπλασιαστές των θέσεών µας στην κοινωνία. Θα επεξεργαστούµε περαιτέρω το πρόγραµµά µας κάνοντας χρήσιµες προσθήκες. Στη συνέχεια αυτή η διαδικασία θα κορυφωθεί σε ένα πολιτικό συνέδριο και ένα οργανωτικό συνέδριο. Με στόχο την πολιτική επάρκεια στη Βουλή και στις µάχες στην κοινωνία, καθώς και την αµφίπλευρη διεύρυνση, ώστε στις επόµενες εθνικές εκλογές να κοιτάξουµε στα µάτια τη Νέα ∆ηµοκρατία. Απευθύνοµαι στους περισσότερους από 300.000 µέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που µας τίµησαν την πρώτη Κυριακή και τους καλώ σήµερα να κάνουµε µαζί µία επιλογή συνέχειας και ενότητας».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ