ΠΑΣΟΚ – Live: Ανδρουλάκης 59,87%, Δούκας: 40,13% – Ο Χάρης Δούκας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Νίκο Ανδρουλάκη – Λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα από τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών

Μεγάλη νίκη κατέγραψε στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, έναντι του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα. Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα στην Επικράτεια (Ενσωμάτωση 97,8%) ο κ. Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 59,91 % και ο Χάρης Δούκας: 40,09%. Η συμμετοχή στις «πράσινες» κάλπες κυμάνθηκε στους 314.000 ψηφοφόρους, καταγράφοντας μία μείωση συμμετοχής περί του 30% από τον πρώτο γύρο, όπως ήταν αναμενόμενο.

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και ∆ούκας τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν τους ψηφοφόρους των χαµένων του πρώτου γύρου – Πού ποντάρουν και τι περιµένουν από την τελική µάχη

Από τις 7:00 το πρωί οι κάλπες άνοιξαν προς το κοινό, ενώ οι ψηφοφόροι άρχισαν να συρρέουν στα εκλογικά τμήματα. Η διαδικασία έληξε στις 19:30, ύστερα από μισάωρη παράταση, που αποφασίστηκε από την ΕΔΕΚΑΠ.

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα ψήφου είχαν μόνον όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο της 6ης Οκτωβρίου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η μείωση της συμμετοχής σε σχέση με τον πρώτο γύρο ήταν γύρο στο 26%, όπως αναμενόταν.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ