Στυλιανίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Oι δύο πρώην πρωθυπουργοί στέλνουν μήνυμα για συνεχή διάλογο, όχι να τους θυμόμαστε μόνο σε πάρτι

Για την πρόθεση των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά να στείλουν ένα μήνυμα να υπάρχει συνεχής διάλογος και να μην τους θυμόμαστε μόνο σε πάρτι μίλησε στα στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης. «Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Και να ελέγχουμε και ισορροπίες», ανέφερε.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αποκάλυψε ότι είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει προγραμματίσει. Σημειώνεται ότι ο κ. Στυλιανίδης ήταν ένας από τους 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για τα «κόκκινα δάνεια» και τους όρους που θέτουν τράπεζες και funds.

Όπως αποκάλυψε, στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, είχε διάθεση να ακούσει και να συζητήσει, ενώ έχει ενθαρρύνει και τους υπουργούς να συνεργάζονται με τους βουλευτές.

«Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα, αρκεί να μη χάνουμε τον στόχο μας, που είναι το κυβερνητικό έργο με σκοπό να κερδίσουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές», είπε ο κ. Στυλιανίδης.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ