Αυλωνίτης στα Παραπολιτικά 90,1: Ένας να έχει διαβάσει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, θα αντιληφθεί ότι όλα όσα έχουν γίνει, φτάνουν στα όρια της παρανομίας

«Πέφτω συνεχώς από τα σύννεφα. Τι απεργάζεται αυτή η ομάδα των ανθρώπων! Ένας να έχει διαβάσει το καταστατικό του κόμματος θα αντιληφθεί ότι όλα όσα έχουν γίνει φτάνουν στα όρια της παρανομίας» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κος Αλέξανδρος Αυλωνίτης, αναφορικά με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Και συμπλήρωσε: «Στα όρια της παρανομίας είναι όλες οι ενέργειες, οι οποίες έχουν γίνει από το να κηρύξουν έκπτωτο τον κ. Κασσελάκη μέχρι και το γεγονός ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής είναι αμετάκλητη. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν μερικοί ότι το ανώτατο όργανο του κόμματος είναι το Συνέδριο».

Διαβάστε ακόμα: Αυλωνίτης: Ο Κασσελάκης έπεσε σαν πέτρα στα λιμνάζοντα νερά του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ και ανακάτεψε το πολιτικό παιχνίδι

Παράλληλα, ο κ. Αυλωνίτης σημείωσε: «Πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στον κόσμο να αποφασίσει αν θέλει τον Κασσελάκη ή όχι, όχι μια μικρή ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι έθεσαν εκτός κόμματος, εκτός υποψηφιότητας τον πρώην αρχηγό του κόμματος, επειδή πιστεύουν ότι δεν πληροί τους όρους της ιδεολογικής καθαρότητας που αυτοί ως προφήτες και ως εφαρμοστές του ευαγγελίου είναι αυτοί οι οποίοι προσδιορίζουν την ιδεολογική καθαρότητα».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Αυλωνίτη στα Παραπολιτικά 90,1:

Αναφορικά με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για τον κ. Κασσελάκη

Α.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Πέφτω συνεχώς από τα σύννεφα. Τι απεργάζεται αυτή η ομάδα των ανθρώπων! Ένας να έχει διαβάσει το καταστατικό του κόμματος θα αντιληφθεί ότι όλα όσα έχουν γίνει φτάνουν στα όρια της παρανομίας. Στα όρια της παρανομίας είναι όλες οι ενέργειες οι οποίες έχουν γίνει από το να κηρύξουν έκπτωτο τον κ. Κασσελάκη μέχρι και το γεγονός ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής είναι αμετάκλητη. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν μερικοί ότι το ανώτατο όργανο του κόμματος είναι το Συνέδριο.

Α.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στον κόσμο να αποφασίσει αν θέλει τον Κασσελάκη ή όχι, όχι μια μικρή ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έθεσαν εκτός κόμματος, εκτός υποψηφιότητας τον πρώην αρχηγό του κόμματος επειδή πιστεύουν ότι δεν πληροί τους όρους της ιδεολογικής καθαρότητας που αυτοί ως προφήτες και ως εφαρμοστές του ευαγγελίου είναι αυτοί οι οποίοι προσδιορίζουν την ιδεολογική καθαρότητα.

Α.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Όλα όσα συμβαίνουν έχουν μια δικαιολογητική βάση που δείχνει την αντιδημοκρατικότητα και τις αντικαταστατικές ενέργειες της πλειοψηφίας της Κεντρικής Επιτροπής η οποία είναι και σχετικώς απονομιμοποιημένο όργανο.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ