Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά – Η θερμή χειραψία και τα χαμόγελα στην απονομή βραβείων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Νέα κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της ΝΔ Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, όπου απονεμήθηκαν τα Βραβεία “Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας”. Μάλιστα οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν και θερμή χειραψία μόλις αφήχθησαν στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Διαβάστε εδώ: Καραμανλής – Σαμαράς: Η κυβέρνηση ειδικού σκοπού, η… απολεσθείσα Προεδρία της Δημοκρατίας και τα “εθνικά συμφέροντα”

Ανάμεσα σε όσους βραβεύτηκαν είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, ενώ βραβεύτηκε και μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

karamanlis_-_samaras

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη σαρωτική νίκη στις εσωκομματικές εκλογές. Σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του καθώς εμφανίζεται σε πολλές εκδηλώσεις.

Μάλιστα όπως ανέφερε σχετικά, σε σημερινό της δημοσίευμα η στήλη του Powergame.gr, Big Mouth ο Μεσσήνιος πολιτικός το… γλέντησε με την ψυχή του στη συναυλία (τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στην οργάνωση «Μαζί για το παιδί»), ενώ πίσω του κάθονταν ο Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη και κοντά του ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου. Σε κάθε περίπτωση, η στήλη τονίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δείχνει πως θέλει να μας πείσει ότι είναι… εδώ και ότι έχει παρουσία.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ