Κώστας Ζαχαριάδης: Επιθετική προσπάθεια Κασσελάκη να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

«Πρέπει να καταλάβει η πλευρά Κασσελάκη και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης τι έχει συμβεί στα συλλογικά μας όργανα εδώ και ενάμιση μήνα», ανέφερε αρχικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Flash 99,4 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση, μετά τον αποκλεισμό Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές.

Και συμπλήρωσε: «Με την στάση του από την ΚΕ της πρότασης μομφής μέχρι και προχθές έχει επιδείξει απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ άνευ προηγουμένου συμπεριφορά».

«Δεν είναι υποψήφιος, γιατί δεν σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος. Μια άνευ προηγουμένου συμπεριφορά να στέλνεις εξώδικο στο κόμμα σου. Η υποψηφιότητά του έχει απορριφθεί» σημείωσε ακόμη ο κ. Ζαχαριάδης.

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν θέλω στην πρώτη γραμμή οποιονδήποτε θα κάνει εξώδικα και θα φέρεται διαλυτικά

Κώστας Ζαχαριάδης για Κασσελάκη: ”Δεν είναι πλέον πρόεδρος, ή δεν το κατανοεί ή δεν το σέβεται”

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τον Στέφανο Κασσελάκη, υπογράμμισε ότι «δεν είναι πλέον πρόεδρος, ή δεν το κατανοεί ή δεν το σέβεται», προσθέτοντας ότι «και τα δύο είναι τραγικά». Ο κ. Ζαχαριάδης χαρακτήρισε «άνευ προηγουμένου συμπεριφορά» το εξώδικο του έκπτωτου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είπε χαρακτηριστικά «το κόμμα μας κάνει μια προσπάθεια να αμυνθεί σε μια επιθετική προσπάθεια διάλυσής του από την πλευρά Κασσελάκη».

«Αν θέλει να κάνει ο ίδιος ένα ατομικό και προσωποπαγές κόμμα, να λέει τις απόψεις του αυτός και οι υποστηρικτές του, είναι ελεύθερος να το κάνει, εμείς δεν θα τον εμποδίσουμε» υπογράμμισε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Τέλος, για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημείωσε «θα μας πάρει χρόνο και θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να αρχίσουμε να αποκαθιστούμε τη ζημιά που έχουμε υποστεί», συμπληρώνοντας ότι «αξίζει τον κόπο, το χρωστάμε στην ελληνική κοινωνία, να δώσουμε μια αποφασιστική μάχη».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ