Πραγματοποιήθηκαν στην Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Τάκη Μεταλληνού “Κέρκυρα, τότε και σήμερα”.

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν στην Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Τάκη Μεταλληνού “Κέρκυρα, τότε και σήμερα”.

Έργα από μελάνι σε χαρτί, ακρυλικό, ακουαρέλα και παστέλ, μας ταξιδεύουν από την Κέρκυρα του 1900 μέχρι την Κέρκυρα του σήμερα, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν, με άξονα το τοπίο και τον άνθρωπο.


Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Κοντζιάλης, ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Δ.Ν. Στέφανος Πουλημένος, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας Φώντας Αλαμάνος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κων/νος Βουσολίνος, ο τ. Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, η τ. Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΛΚΕ Σπύρος Ζερβόπουλος, εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Κέρκυρας, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καλλιτέχνες, φίλες και φίλοι της Πινακοθήκης.

Την επιμέλεια της έκθεσης που θα διαρκέσει έως τις 24 Νοεμβρίου 2024, υπογράφει η Μαρίνα Παπασωτηρίου, Επιμελήτρια Εθνικής Πινακοθήκης στο Παράρτημα Κέρκυρας


  Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή, 10:00-16:00 (Δευτέρα & αργίες κλειστά)
  Χώρος: Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων Περιστυλίου

  Είσοδος: Ελεύθερη

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ