ΣΥΡΙΖΑ: “Μαγική εικόνα” για τη χώρα, για μια ακόμη φορά, από τον Παύλο Μαρινάκη

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει την δική του απάντηση σε σχόλιο που έκανε ο Παύλος Μαρινάκης, νωρίτερα σε συνέντευξή του στο Κανάλι Ένα 90,4 FM.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε νωρίτερα, μέσω της συνέντευξής του, να παρουσιάσει μια «μαγική εικόνα» για την κατάσταση στη χώρα μας και την καθημερινότητα των πολιτών.

Όπως σημειώνει η Κουμουνδούρου, η πραγματικότητα διαψεύδει τα λεγόμενα του κ Μαρινάκη περί αύξησης εισοδημάτων, μείωσης φόρων και ακρίβειας που τιθασσεύεται.

Υπογραμμίζει επίσης, ότι η αναφορά Μαρινάκη σε «”αυστηρότητα”» απέναντι στους servicers «θα ήταν τουλάχιστον κωμική αν δεν αφορούσε τη θηλιά στο λαιμό χιλιάδων δανειοληπτών».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κλείνει «υπενθυμίζοντας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «πως ότι κάνουν στη θάλασσα, θα το βρουν στο αλάτι». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Μαγική εικόνα» για τη χώρα, για μια ακόμη φορά, από τον Π. Μαρινάκη

Για μια ακόμη φορά, όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, παρουσίαζαν μια «μαγική εικόνα» για την καθημερινότητα των πολιτών, με αύξηση εισοδημάτων, μείωση φόρων, ακρίβεια που τιθασεύεται και ούτω καθεξής. Μόνο που τον διαψεύδει η πραγματικότητα…

Ενδεικτικά, ο Παύλος Μαρινάκης εξακολουθεί να λανσάρει τον ίδιο μύθο για την «άνοδο των εισοδημάτων», «ξεχνώντας» βολικά πως τις όποιες ονομαστικές αυξήσεις τις έχει καταπιεί ο διαρκής πληθωρισμός και η ακρίβεια στην ενέργεια.

Επιπλέον, θα ήταν τουλάχιστον κωμική, αν δεν αφορούσε τη θηλιά στο λαιμό χιλιάδων δανειοληπτών, η αναφορά Μαρινάκη σε «αυστηρότητα» απέναντι στους servicers. Την ώρα που οι εταιρείες διαχείρισης συνεχίζουν τις καταχρηστικές πρακτικές κατά των πολιτών, που φορτώνουν με τόκους ακόμα και δάνεια ενταγμένα στον νόμο Κατσέλη, που απορρίπτουν χωρίς αιτιολογία τις ρυθμίσεις του εξωδικαστικού, εκμεταλλευόμενες τα κενά των νομοθετικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπός της ισχυρίζεται πως είναι όλα «καλώς καμωμένα».

ΥΓ.: Παρατηρούμε μια αύξηση του άγχους του Π. Μαρινάκη για τις διαρροές ψηφοφόρων της ΝΔ προς τα (ακρο)δεξιά. Θυμίζουμε στον ίδιο, και κυρίως στον προϊστάμενο του κ. Μητσοτάκη, πως ότι κάνουν στη θάλασσα, θα το βρουν στο αλάτι.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ