Επίθεση Χατζησωκράτη σε Μωραΐτη: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κατηγορούμουν ως χουντικό σταγονίδιο μέσα από το κόμμα μου

Την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Χατζησωκράτη προκάλεσε μία ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη, γνωστού στιχουργού και ένθερμου υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος μίλησε για «χουντικά σταγονίδια» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χατζησωκράτης που είχε βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αντιδικτατορικού αγώνα, ενώ ήταν και μέλος της γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής της κατάληψης του Πολυτεχνείου, τον Νοέμβρη του ’73, με ανάρτησή του στα social media σχολίασε το γεγονός ότι όχι μόνον κατηγορήθηκε ο ίδιος ως «χουντικό σταγονίδιο», αλλά ότι η κατηγορία ήρθε μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και από «διαπρύσιο», όπως χαρακτηρίζει τον στιχουργό, υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη.

«50 χρόνια μετά την πτώση της χούντας ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ότι θα κατηγορούμουν …ως χουντικό σταγονίδιο, μέσα από το κόμμα μου(!) από διαπρύσιο υποστηρικτή του κ. Κασσελάκη», έγραψε στο Χ ο κ. Χατζησωκράτης, ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Μωραΐτη

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μωραΐτης με ανάρτησή του στο X εξαπέλυσε τις βολές του κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με την ομάδα των «87» – μέλος της οποίας είναι και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης – απέκλεισαν εκλεγμένο πρόεδρο από τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές (σ.σ τον Στέφανο Κασσελάκη).

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ