Γιώργος Τσίπρας: Οι υποστηρικτές του Κασσελάκη θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”

Βέβαιος ότι το κεφάλαιο Στέφανος Κασσελάκης θα κλείσει σύντομα για τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash 99,4, το πρωί της Τετάρτης 16/10.

*Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Καταγγέλλει πως δέχεται ”πόλεμο” για το νέο του site – ”Προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου”

Σχετικά με το συνέδριο, ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι «μπορεί να υπάρξει κριτική», αλλά «η άρση εμπιστοσύνης προβλέπεται από το καταστατικό και έχει ήδη συμβεί».

Όσον αφορά στον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, υπογράμμισε ότι «μπορεί να τεθεί ζήτημα επί της διαδικασίας».

Όπως εξήγησε, «αν αυτό δεν περάσει, έχει τελειώσει κάθε συζήτηση».

«Οι υποστηρικτές του Κασσελάκη θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διαγραφής Κασσελάκη, με αφορμή τη δημιουργία από τον ίδιο προσωπικής ιστοσελίδα εθελοντών με τίτλο odikosgmassyriza.gr, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως οι υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου «θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”».

«Υπάρχει το περίεργο φαινόμενο δυστυχώς και από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να θέλουν για αρχηγό κάποιον που να είναι αυταρχικός (…), που να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν (…), αυτό δεν έχει σχέση με δημοκρατικά κόμματα», σχολίασε.

«Ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει αυτό από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό έφτασαν μέχρι εδώ τα πράγματα», ανέφερε τέλος ο κ. Τσίπρας.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ