Γλαβίνας στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν θα ήταν κακή ιδέα μια συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ

«Πιστεύω ότι δεν θα ήταν κακή ιδέα μια συγγνώμη, με την έννοια ότι το να καταλαβαίνει κανείς τα λάθη του μετά από χρόνια θετικό είναι», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας, στα Παραπολιτικά 90,1 ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ.

«Αν το καταλαβαίνουν και είναι ειλικρινές, καλώς να έρθουν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε ό,τι έγινε», συνέχισε. 


Γλαβίνας στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν θα ήταν κακή ιδέα μια συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας, μίλησε στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Ερωτηθείς σε τι είδους διεύρυνση θα προχωρήσει ο κ. Ανδρουλάκης

Θα πρέπει να προχωρήσουμε με όρους ενότητας, με όρους συμπερίληψης, σίγουρα να συμπεριληφθούν όλοι οι συνυποψήφιοι σε θέσεις μάχης. Να αποτελούν τη γραμμή κρούσης που θα έχει το κόμμα απέναντι στη ΝΔ. Είναι πολύ άξια στελέχη, που αποδείξανε με τον αγώνα τους και την απήχηση που έχουνε στον κόσμο ότι μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να κερδίσει τη ΝΔ και να αποτελέσει τον αντίπαλο πόλο. Από αυτή τη μάχη είναι δεδομένο ότι δεν περισσεύει κανείς. Πιστεύω ότι θα είναι όλοι.

Αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Ανδρουλάκη

Καλό είναι να γίνονται τέτοιες συναντήσεις, αναμένουμε τα διαδικαστικά. Το ΠΑΣΟΚ λειτουργώντας με έναν θεσμικό τρόπο και όντας το κόμμα που λαμβάνει χαρακτηριστικά αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει στιβαρότητα και σταθερότητα ως προς την κίνηση και τη λειτουργία του, φάνηκε αυτό στις εκλογές, και συνεχίζουμε και εντός και εκτός Βουλής. Πρέπει να αναλάβουμε αυτόν τον ρόλο, τον έχουμε ήδη ουσιαστικά και μέσα σε αυτό υπάρχουν και πολύ περισσότερες ευθύνες.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνη ως προς την αναζήτηση συναινέσεων

Την κουβέντα για τις συναινέσεις το ΠΑΣΟΚ δεν την έχει αρνηθεί. Πολλές φορές όταν χρειάστηκε, όταν είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας και του κοινού καλού, πάντα το ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί. Όπου υπάρχουν οι προϋποθέσεις και όπου τηρείται και ένας αλληλοσεβασμός, το ΠΑΣΟΚ πάντα είναι εκεί.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ πέρασε πάρα πολλά και λοιδορήθηκε από στόματα προερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έκαναν πολύ κακό στο ΠΑΣΟΚ και υποτίμησαν και υποβάθμισαν τη συνολική μας προσπάθεια. Το αν θα ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιος θα το ζητήσει και ποιος είναι ο αρμόδιος για να το κάνει δεν μπορώ να το ξέρω και δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι αυτή μια κοινή θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα ήταν κακή ιδέα μια συγγνώμη, με την έννοια ότι το να καταλαβαίνει κανείς τα λάθη του μετά από χρόνια θετικό είναι. Αν το καταλαβαίνουν και είναι ειλικρινές καλώς να έρθουν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε ό,τι έγινε.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ