Κασσελάκης: Ο νέος… “διαδικτυακός πόλεμος” γύρω από το site της υποψηφιότητάς του – “Ανάβει” η κόντρα για τα μέλη της ΚΕ που “πληρώνονται” από το κόμμα

Ένας νέος «πόλεμος» βρίσκεται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ, με επίκεντρο αυτήν την φορά το site του Στέφανου Κασσελάκη για την υποψηφιότητά του, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος. Ο έκπτωτος πρόεδρος ειδικότερα κάνει λόγο για μια «προσπάθεια» που γίνεται, προκειμένου οι χρήστες να μην μπαίνουν στον εν λόγω ιστότοπο, διαδίδοντας πως είναι «ύποπτος», την ώρα που φωνές εντός της Κουμουνδούρου το βλέπουν ως προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα «παράρτημα», ένα «κόμμα μέσα στο κόμμα».

Παράλληλα, «κουρνιαχτός» έχει σηκωθεί και με αφορμή την χθεσινή καταγγελία του έκπτωτου προέδρου, στην συνέντευξή του στο STAR, περί μελών της ΚΕ που «πληρώνονται» από το κόμμα, με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να στηρίζει τα όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας πως πρόκειται για «μετακλητούς υπαλλήλους».

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταγγελία Κασσελάκη για το site του – «Πόλεμος» από την Κεντρική Επιτροπή περί «διαρροής προσωπικών δεδομένων»

Σε καταγγελία προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης για το site του με την ονομασία odikosmassyriza.gr, εξαπολύοντας «βέλη» σε βάρος της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει πως δέχεται «πόλεμο» για δήθεν διαρροή προσωπικών δεδομένων, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του: «Μετά τον αντικαταστατικό ”αποκλεισμό” της υποψηφιότητάς μου από τη μειοψηφία της ΚΕ, οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου odikosmassyriza.gr».

Επιπλέον, όπως προσθέτει: «Αποκαλούν την επίσημη ιστοσελίδα μου ”ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων” με ”παραποίηση του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”, ”ύποπτο ιστότοπο”, που ”μολύνει τον σέρβερ σας με ιό ή υλικό παρακολούθησης της προσωπικής σας ζωής” και καλούν ευθέως: ”Μην εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο!”». Καλεί, δε, για μια άλλη φορά τους υποστηρικτές του να εγγραφούν στο isyriza.gr και στις τοπικές ΟΜ μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, για να ψηφίσουν για συνέδρους, λέγοντας πως το Συνέδριο (που σύμφωνα με τον οδικό χάρτη του κόμματος, θα διεξαχθεί μεταξύ 8-10 Νοεμβρίου) «είναι η μόνη δύναμη απέναντι στην εκτροπή».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Μετά τον αντικαταστατικό «αποκλεισμό» της υποψηφιότητάς μου από τη μειοψηφία της ΚΕ, οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου odikosmassyriza.gr.
Λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του site μας, πανομοιότυπο κείμενο άρχισε να διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη της ΚΕ (με το περιεχόμενο που βλέπετε στις φωτογραφίες, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο).

Αποκαλούν την επίσημη ιστοσελίδα μου «ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων» με «παραποίηση του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», «ύποπτο ιστότοπο» που «μολύνει τον σέρβερ σας με ιό ή υλικό παρακολούθησης της προσωπικής σας ζωής» και καλούν ευθέως: «Μην εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο!».
Την ίδια στιγμή, στο πολιτικό πεδίο άρχισαν να διαρρέουν μέσω site της Δεξιάς και δηλώσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι δήθεν μέσα από τον προσωπικό μου ιστότοπο κάνουμε… εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ (!), φτιάχνουμε «κόμμα μέσα στο κόμμα» (!), ενώ μιλούν πάλι για κυρώσεις και διαγραφές!

Όσο κι αν κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, όταν χάνεται η λογική απαντάει η αλήθεια:
-Το σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες. Αυτό το όνομα έγινε ο επίσημος ιστότοπος της υποψηφιότητάς μου.
Κατά τον ίδιο τρόπο πχ το σύνθημα ΣΥΡΙΖΑrestart μπορεί να γίνει site.

-Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε τίτλο «ΣΥΡΙΖΑνασυγκρότηση τώρα», το φετινό «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».
-Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε φόρμα εγγραφής και συμμετοχής, αντίστοιχη με το φετινό.
Σας παραθέτω φωτογραφίες τόσο της φετινής όσο και της περσινής φόρμας, τότε που ο ιστότοπός μας δεν ήταν «επικίνδυνος» και… αιτία διαγραφής.
Όντως συμβαίνουν επικίνδυνα πράγματα τις τελευταίες μέρες.
Επικίνδυνα για τη Δημοκρατία στο κόμμα μας.
Η μόνη μας δύναμη απέναντι στην εκτροπή είναι το Συνέδριο.
Η φωνή μας είναι το Συνέδριο.
Η μόνη μου δύναμη είστε εσείς.
Ζητώ (εδώ και μέρες) να γραφτείτε στο isyriza.gr και στις τοπικές ΟΜ μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, για να μπορέσετε να ψηφίσετε εσείς δημοκρατικά για τους συνέδρους σας και όχι ένας στενά ελεγχόμενος κομματικός μηχανισμός αντί για εσάς.
Ζητώ (με τη χθεσινή μου ανάρτηση) να γραφτείτε στη σελίδα odikosmassyriza.gr για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, να γίνετε εθελοντές, να είστε δίπλα μας.
Κάθε μέρα που περνάει, το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο:
Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα.
Θέλει αγώνα, θέλει πείσμα, θέλει γερό στομάχι, αλλά η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα μας είναι πάνω σας.
Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας».

Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης ”στρώνει χαλί” για νέα κίνηση εκτός του ΣΥΡΙΖΑ

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και το νέο site του Στέφανου Κασσελάκη, με όνομα «Ο Δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στο Mega το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο νέο αυτό site, μέσω του οποίου ο έκπτωτος πρόεδρος επιμένει στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το μπλόκο της Κεντρικής Επιτροπής, σχολιάζοντας πως το κόμμα δεν έχει παραρτήματα και ότι οι εγγραφές των πολιτών γίνονται αποκλειστικά και μόνο από την πλατφόρμα isyriza.gr.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το κόμμα δεν έχει παραρτήματα, δεν έχει τέτοιες λογικές. Δεν στήνεται κόμμα μέσα στο κόμμα. Είναι μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας παράπλευρος μηχανισμός. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται μία κουβέντα παραλογισμού».

Και πρόσθεσε: «Ζητήσαμε από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάμε σε εκλογές από τη βάση και μας έλεγε όχι, κάντε μομφή. Έγινε η μομφή στην Κεντρική Επιτροπή, πέρασε και, όταν πέρασε, δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα. Αμφισβητεί τους κανόνες της δημοκρατίας, γιατί και στην κυβέρνηση και στα κόμματα δεν υπάρχει ανεξέλεγκτη εξουσία».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος, ενώ δήλωσε άγνοια για τη διαρροή του «πόθεν έσχες» του. Όπως είπε: «Ο Κασσελάκης έχει καταδικαστεί από τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή παραβαίνει κανόνες, να υβρίζει το κόμμα που θέλει να γίνει πρόεδρος, να στέλνει εξώδικα και να απειλεί με εισαγγελικές Αρχές τα όργανα του κόμματος. Με τον Κασσελάκη υπήρξε τρομερή ανοχή, που κάθε μέρα προχωρούσε σε υβριστικά σχόλια κατά του κόμματος και θέλησε να το στείλει στα δικαστήρια».

Τέλος, σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Θεοχαρόπουλου: «Ο Κασσελάκης δεν ήθελε να γίνει υποψήφιος, θεωρώ ότι στρώνει χαλί για νέα κίνηση εκτός του ΣΥΡΙΖΑ».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4x054q7u7vl)

Γιώργος Τσίπρας: «Οι υποστηρικτές του Κασσελάκη θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”»

Βέβαιος ότι το κεφάλαιο Στέφανος Κασσελάκης θα κλείσει σύντομα για τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash 99,4, το πρωί της Τετάρτης 16/10. Ερωτηθείς, δε, για το ενδεχόμενο διαγραφής Κασσελάκη, με αφορμή τη δημιουργία από τον ίδιο προσωπικής ιστοσελίδα εθελοντών με τίτλο odikosgmassyriza.gr, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως οι υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου «θέλουν ένα ΙΧ κόμμα με έναν “φύρερ”».

«Υπάρχει το περίεργο φαινόμενο δυστυχώς και από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να θέλουν για αρχηγό κάποιον που να είναι αυταρχικός (…), που να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν (…), αυτό δεν έχει σχέση με δημοκρατικά κόμματα», σχολίασε.

«Ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει αυτό από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό έφτασαν μέχρι εδώ τα πράγματα», ανέφερε τέλος ο κ. Τσίπρας.

Κουρουμπλής: Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής είναι μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ – Αυτό θέλει να το καθαρίσει ο Κασσελάκης

Εν τω μεταξύ, συνέχεια στις καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη για 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που πληρώνονται από το κόμμα, έδωσε το πρωί της Τετάρτης 16/10 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ACTION24 και υποστηρίζοντας ότι ο «πόλεμος» κατά του πρώην προέδρου γίνεται επειδή «θέλει αυτό να καθαρίσει».

«Ο πόλεμος με τον Κασσελάκη γίνεται γι’ αυτό, γιατί ο Κασσελάκης θέλει αυτό να καθαρίσει. Είναι μετακλητοί υπάλληλοι. Αυτό θέλει να το καθαρίσει και εκεί υπάρχει αντίδραση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

«Να καταλάβει ο κόσμος ποιος έχει το δίκιο και ποιος το άδικο», πρόσθεσε με νόημα ο πρώην υπουργός.

Στην παρατήρηση, δε, των δημοσιογράφων ότι όσα λέει είναι βαριά μομφή, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε «δεν είναι μομφή, είναι μια πραγματικότητα. Πήγα στην Κεντρική Επιτροπή και δίπλα μου ήταν υπάλληλοι το κόμματος και μέλη της ΚΕ. Είναι αυτό για την κοινωνία αδιάφορο;».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4x0wwy2o4hl)

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του STAR το βράδυ της Τρίτης 15/10, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που πληρώνονται από το κόμμα και έκριναν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, γιατί μολονότι διαφωνούσαν να αποκλειστεί η υποψηφιότητά για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν διαφορετικά.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ