Ο Δήμος Αθηναίων απάντησε στον γνωστό σεφ που κατήγγειλε τις εργασίες έξω από τα καταστήματά του

Την απάντησή του έδωσε ο Δήμος Αθηναίων αναφορικά με την καταγγελία του γνωστού σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίων, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, για τα έργα υποδομής που εκτελούνται μπροστά από τα καταστήματά του.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο TikTok, όπου κατηγορούσε την δημοτική Αρχή και τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για τις συνεχείς εργασίες στο πεζοδρόμιο του έξω από το εστιατόριο, όπου παραμένουν ατελείς επί 20 ημέρες, με τον ίδιο να εξηγεί πως μία από τις δύο επιχειρήσεις εστίασης που έχει στην περιοχή έχει προχωρήσει σε «υποχρεωτικό κλείσιμο».

Ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι οι τεχνικές υπηρεσίες της δημοτικής Αρχής «δεν εκτελούν κανένα έργο στο συγκεκριμένο σημείο». Μάλιστα, αναφέρει ότι «στις 25/9 και στις 14/10 ο ΔΕΔΔΗΕ μας γνωστοποίησε αναγγελία βλάβης στο σημείο (στις περιπτώσεις αυτές δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων). Επίσης, σε διάφορα σημεία της οδού Κεραμεικού εκτελούνται έργα από την ΕΝΑΟΝ (φυσικό αέριο) για τα οποία επίσης βάση νόμου δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων».

Στην ανακοίνωση καταλήγει ότι «οι χαρακτηρισμοί του κ. Τσιοτίνη είναι πλήρως ανυπόστατοι, καθώς δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα του Δήμου για την κατάσταση που περιγράφει στο πεζοδρόμιο έξω από τα καταστήματά του».

Η ανάρτηση-καταγγελία του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

@alextsiotinis

Αυτη ειναι η δικη μου αληθεια αν ο κυριος δουκας εχει αλλη αποψη να μου την πει με χαρα αλλα εγω αλλη οδο δεν βρισκω, εδω μας φτασατε

♬ original sound – Alex Tsiotinis

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ