Σπηλιωτόπουλος: Αν κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γκλέτσος, πολύ περισσότερο πρέπει να κατέβει ο Κασσελάκης

«Είναι τρελό αυτό που συνέβη, ξεφεύγει κάθε λογικής ερμηνείας», σχολίασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη από τη διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 16/10 στον ΣΚΑΪ.

*Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Καταγγέλλει πως δέχεται ”πόλεμο” για το νέο του site – ”Προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου”

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, «εάν δεν επιτρέπεις στον κόσμο είτε την επιδοκιμασία είτε την αποδοκιμασία, μήπως τον φοβάσαι;».

«Αν κατεβαίνει υποψήφιος ο Γκλέτσος, πολύ περισσότερο πρέπει να κατέβει ο Κασσελάκης», σημείωσε ακόμα.

«Ο Κασσελάκης έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει επανεβεβαίωση της λαϊκής εντολής στο πρόσωπό του»

«Δεν έχει ζήσει καμία δημοκρατική χώρα κάτι σαν τον αποκλεισμό Κασσελάκη. Πώς είναι δυνατόν το 2024 σε μια δημοκραιτκή χώρα ξαφνικά ένας πρώην πρόεδρος να αποκλείεται από τη συμμετοχή σε μια εσωκομματική διαδικασία; Αν δεν τα πήγε καλά ο κ. Κασσελάκης, θα τον καταψηφίσουν, τι σχέση έχει αυτό με τον αποκλεισμό κάθε υποψηφιότητας;», πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

«Ποιοι είναι αυτοί που θα υποκαταστήσουν τους χιλιάδες ψηφοφόρους που επέλεξαν τον κ. Κασσελάκη; Δεν υπάρχουν κάποιοι που έχουν εκ των προτέρων το δικαίωμα έκφρασης βούλησης της πλειοψηφίας των μελών ενός κόμματος», συμπλήρωσε.

Αφού παρατήρησε, δε, ότι «όλα έγιναν από μια σκληρή κομματική γραφειοκρατία», στη συνέχεια είπε για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν ξέρω αν πάμε σε καταστάσεις συγκρουσιακές που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο, αλλά υπάρχει σίγουρα ψυχικό ρήγμα. Ο κ. Κασσελάκης εξελέγη δημοκρατικά και έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει επανεβεβαίωση της λαϊκής εντολής στο πρόσωπό του».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4x1kbfsx3up)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ