Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά σε αλλαγές της δικονομίας του Συμβούλιου της Επικρατείας και στην επιτάχυνση των διαδικασιών

📍 Στην Επιτροπή Δημ. Διοίκησης, Δημ. Τάξης και Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε εκ νέου σήμερα ο βουλευτής Κέρκυρας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Αλέξανδρος Αυλωνίτης και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά σε αλλαγές της δικονομίας του Συμβούλιου της Επικρατείας και στην επιτάχυνση των διαδικασιών.

📍 Στην αρχή ο βουλευτής αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας όπως: 1) Την καθιέρωση της εξαήμερης εβδομαδιαίας εργασίας, 2) Την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να σβήσει έγκαιρα τον μεγάλο αριθμό πυρκαγιών, 3) Την σύλληψη του πληρώματος του σκάφους από το οποίο εκτοξεύτηκαν βεγγαλικά στην Ύδρα προκαλώντας πυρκαγιά σε δασική έκταση και την μη σύλληψη του Καζάκου μεγιστάνα που το είχε μισθώσει, ο οποίος και έφυγε στην πατρίδα του, 4) Για το έγκλημα του ναυαγίου στη Πύλο και 5) Τις δηλώσεις Μητσοτάκη για πυρκαγιά στη Πάρνηθα.

📍 Στη συνέχεια μίλησε επί του νομοσχεδίου ασκώντας κριτική στο νομοσχέδιο.

✅ Ακολουθεί το βίντεο της τοποθέτησης :

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ