Μαμουλάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Eίναι αδιανόητο το 80% της κρατικής επιχορήγησης να πηγαίνει στα κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν χωράει άλλη εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτοκη γραμματεία και την ΚΕ τελείωσε ο μύθος ότι ο Κασσελακης δεν έχει πλειοψηφία στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε Φερ» με την Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη.

Τα προηγούμενα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αμφίσημος και αυτό μας στοίχιζε πρέπει να ομογενοποιηθεί ο πολιτικός μας λόγος όλοι έχουν όφελος από το να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσουν ούτως ώστε το κόμμα μας να έχει εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον, να αφήσουμε χρόνο στο χρόνο όπως έλεγε ο Μιτεράν, υποστήριξε σε άλλο σημείο ο κ. Μαμουλάκης.

Ενθουσιάστηκα με τις οργανωτικές προθέσεις Κασσελάκη για τη δομή ΣΥΡΙΖΑ και με το action plan, επεσήμανε ακόμη ενώ αναφερόμενος στην αναστολή της εφημερίδας «Αυγή» είπε πως «είναι αδιανόητο το 80% της κρατικής επιχορήγησης να πηγαίνει στα κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούμε να έχουμε εκτροχιασμό για να ενισχύονται τα μέσα. Την Πέμπτη θα γίνει πολιτική γραμματεία για μα παρθεί η τελική απόφαση για τα κομματικά μέσα».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ