Επίσκεψη της πρώην βουλευτή Σοφία Σακοράφα στο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο

Την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, πρώην βουλευτή Σοφία Σακοράφα, υποδέχθηκε σήμερα στο Μαράσλειο ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στέφανος Πουλημένος, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Παντελή Γιαννούλη και τοπικών στελεχών αθλητικών σωματείων.

Τη συνάντηση απασχόλησε η κατάσταση των αθλητικών υποδομών με έμφαση στο ΕΑΚΚ, το οποίο τα τελευταία πολλά χρόνια, δεν έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τους υψηλού επιπέδου αθλητές μας.

Παράλληλα συζητήθηκαν οι προοπτικές βελτίωσης  των υποδομών, με την κατασκευή από τον Δήμο του Κλειστού Προπονητηρίου στις Αλυκές, οι εργασίες του οποίου προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς , καθώς επίσης και η επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που είχαν εγκαταλειφθεί στη φθορά του χρόνου, όπως το Ολυμπιακών διαστάσεων γήπεδο στους Καστελλάνους Μέσης που παρέχει δυνατότητες δημιουργίας στίβου, αλλά και τα γήπεδα Σκριπερού, Κοντοκαλίου κ.α. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κ. Σακοράφα, έθεσε στη διάθεση του Δήμου την τεχνική υπηρεσία του ΣΕΓΑΣ, η οποία μπορεί να συνδράμει σε τεχνικό επίπεδο στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο μας.

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ