Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Σε lockers τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύντομη συζήτηση που είχε μπροστά στις κάμερες με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στις εξαγγελίες από τη ΔΕΘ, στο χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε ο Ελληνας Επίτροπος Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και στην έκθεση του Μάριο Ντράγκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Σπίτι μου 2», τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι το πρόγραμμα για τους νέους. Αναφέρθηκε ακόμη στις προσλήψεις γιατρών που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στα νοσοκομεία, ενώ τόνισε και τη σημασία του Ψηφιακού Φροντιστηρίου στα σχολεία.

Μητσοτάκης: Σε lockers τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  προανήγγειλε τη διαμόρφωση ειδικών χώρων (locker) που θα μπορούν να αποθηκεύουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι μαθητές και οι μαθήτριες στα σχολεία.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, είναι κάτι που το έχει συζητήσει με τον υπουργό Παιδείας. «Να προμηθεύσουμε πιλοτικά locker στα σχολεία, για να κλειδώνουν τα κινητά τους οι μαθητές και να τα παίρνουν όταν φεύγουν», είπε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε το πόσο σημαντικό είναι οι μαθητές να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα στις τσάντες: «Όταν λέμε τα κινητά στην τσάντα, τα κινητά θα μένουν στην τσάντα».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ