Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτος ο Ανδρουλάκης, απόλυτη ισοπαλία Διαμαντοπούλου – Δούκα για τη δεύτερη θέση

Σε θρίλερ φαίνεται ότι έχουν μετατραπεί οι εσωκομματικές κάλπες στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ καθώς όπως προκύπτει από την έρευνα της Pulse που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του με το ντέρμπι να γίνεται για το ποιος θα βρεθεί στη δεύτερη θέση. 

Πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι που αφορά αυτούς που σίγουρα θα πάνε στις κάλπες της 6ης Οκτωβρίου για να ψηφίσουν ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 27% και στη δεύτερη θέση βρίσκονται η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Χάρης Δούκας. Αμφότεροι καταγράφουν ποσοστό 22%. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος με 16%, στην πέμπτη ο Μιχάλης Κατρίνης με 4% και στην έκτη η Νάντια Γιαννακοπούλου με 3%. Τα συγκεκριμένα ποσοστά προκύπτουν σε περίπτωση που στις κάλπες πάνε να ψηφίσουν 228.000 συμπολίτες μας.

Δείτε τη σχετική κάρτα:

pulse11_1

Τα υπόλοιπα σενάρια όπως αξιολογήθηκαν από τη δημοσκόπηση

Από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές του 2024 το 31% τάσσεται υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη, το 20% υπέρ της Άννας Διαμαντοπούλου και το 17% υπέρ του Χάρη Δούκα. Τον Παύλο Γερουλάνο στηρίζει το 15%, το 5% τον Μιχάλη Κατρίνη και το 2% τη Νάντια Γιαννακοπούλου. Το συγκεκριμένο σενάριο βασίζεται στην περίπτωση που στις κάλπες βρεθούν 172.000 συμπολίτες μας.

pulse9

Το τελευταίο σενάριο αφορά τους πολίτες που προτίθενται να ψηφίσουν σήμερα ΠΑΣΟΚ. Σε αυτή την περίπτωση εάν στις κάλπες προσέλθουν 196.000 συμπολίτες μας ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 26%, στη δεύτερη θέση ο Χάρης Δούκας με 25% και στην τρίτη θέση η Άννα Διαμαντοπούλου με 18%. Στην τέταρτη βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος με 17% και ακολουθούν ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου. Αμφότεροι συγκεντρώνουν 3%. 

pulse10

Δείτε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση:


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d49lo2aw55m9)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ