Πούλου στα Παραπολιτικά 90,1: Στις εσωκομματικές εκλογές δεν πρέπει να πάμε με ακέφαλο τον ΣΥΡΙΖΑ, να επιστρέψει ο Κασσελάκης στην προεδρία

«Συμφωνώ με την άποψη Αυλωνίτη ότι το έκτακτο συνέδριο μπορεί να ακυρώσει την πρόταση της Κ.Ε. που εκδίωξε τον Κασσελάκη, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πάμε στις εσωκομματικές όχι με ακέφαλο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με την επιστροφή του προέδρου του», τονίζει η βουλευτής του κόμματος, Γιώτα Πούλου, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη.

*Διαβάστε ακόμα: Αυλωνίτης: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και να άρει την έκπτωση Κασσελάκη

«Θα υποστηρίξω στο έκτακτο συνέδριο την ακύρωση της απόφασης της Κ.Ε.», είπε χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι το Συνέδριο πρέπει να ακυρώσει την «έκπτωση» Κασσελάκη και να επιστρέψει στην προεδρία του κόμματος.

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γύρου μεταξύ Κασσελάκη – Πολάκη είπε: «Ο Πολάκης είναι ένας καθαρός κι έντιμος σύντροφος έχει τις δικές του απόψεις, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να ηγηθεί του κόμματος και να το ενώσει και να του δώσει κυβερνητική προοπτική», τονίζοντας πως «εγώ στηρίζω Κασσελάκη».

Για το αν φταίει και ο Κασσελάκης για τη σημερινή κατάσταση, σημείωσε πως «προφανώς κι έγιναν λάθη και από την πλευρά του, αλλά όλοι καραδοκούσαν και περίμεναν το λάθος τους για να τον υπονομεύσουν».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ