ΣΥΡΙΖΑ: Στα δικαστήρια καταλήγει η σκληρή διαμάχη Ραγκούση – Τζάκρη

Στα δικαστήρια, όπως όλα δείχνουν, θα λύσουν τις διαφορές τους η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιάννης Ραγκούσης.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Οι “87” ψήνουν τον Φάμελλο για αντίπαλο του Κασσελάκη – Ο Στέφανος θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του όταν γυρίσει από τις διακοπές – “Μάχη” σήμερα στην ΚΕ

Μιλώντας το Σάββατο το πρωί στο Mega, η κ. Τζάκρη γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για το γεγονός ότι ο κ. Ραγκούσης είπε πριν από ημέρες ότι κατά την συνύπαρξή τους στο Υπουργείο Εσωτερικών, επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, προστάτευσε το δημόσιο από σκανδαλώσεις συμβάσεις που υπέγραφε η κ. Τζάκρη (υφυπουργός, τότε, του Γιάννη Ραγκούση).

Θεοδώρα Τζάκρη: Έχω μπροστά μου την μήνυση που θα καταθέσω μεθαύριο εναντίον του κ. Ραγκούση στον Εισαγγελέα

Μεταξύ άλλων, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Ναι, αυτός είναι ο ανώτερος λόγος, η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και έρχεται τώρα ο κοινός νους να απαντήσει γιατί 14 χρόνια μετά ο κ. Ραγκούσης θυμήθηκε ότι είμαι απειλή για το δημόσιο συμφέρον, τώρα στην εσωκομματική αντιπαράθεση για την ψήφο στο Στέφανο Κασσελάκη, αυτό είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Και αφού ήμουν απειλή για το δημόσιο συμφέρον γιατί έμεινα με τον ανασχηματισμό δίπλα του; Έχω μπροστά μου την μήνυση που θα καταθέσω μεθαύριο εναντίον του κ. Ραγκούση στον Εισαγγελέα».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bpt13mjp81)

Γιάννης Ραγκούσης: Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί είναι το πώς θα απέλθει από την Ευελπίδων

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός απάντησε με μία σκληρή δήλωση. Τόνισε, λοιπόν, ότι «ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η κ.Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πώς θα απέλθει από την Ευελπίδων».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ