Βολές Πολάκη κατά Σπηλιωτόπουλου – Αντώναρου: Δεν μπορώ να δεχτώ να μιλούν για πραξικοπηματίες

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Ευάγγελου Αντώναρου και του Άρη Σπηλιωτόπουλου εξαπέλυσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης στην αρχή της τοποθέτησής του αναφέρθηκε στην αθώωση του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου και στη συνέχεια ανέφερε ότι αντί στην Κουμουνδούρου να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση «που περνάει κλίμα στον λαό ότι κάνει ό,τι θέλει», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «εξακοντίζουμε ο ένας στον άλλο κουβέντες για πραξικοπήματα».

«Τη δευτερομιλία του Στέφανου μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, την εξέλαβα ως μια λυπημένη αντίδραση σε ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενε. Κανείς δεν αμφισβήτησε τη δυνατότητα της ΚΕ να ψηφίζει πρόταση μομφής, κανείς δεν αμφισβήτησε τη δυνατότητα να λάβει απόφαση για τον τρόπο ψηφοφορίας. Ο ίδιος ο Στέφανος φάνηκε να αποδέχεται το αποτέλεσμα, μαζεύοντας την άλλη μέρα πράγματα από το γραφείο του. Ξαφνικά, τέσσερεις μέρες μετά άρχισε να χύνεται αυτός ο ποταμός δηλητήριου», υπογράμμισε σε άλλο σημείο ο κ. Πολάκης.

«Γιατί δεν πάμε καθαρά και ξάστερα στη βάση για να ψηφήσουμε και να αποφασίσουμε ξανά; Από τους περισσότερους από εσάς μπορώ να δεχτώ ότι και να πείτε. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ από τον Αντώναρο ή από τον Σπηλιωτόπουλο να μιλάνε για πραξικοπηματίες», τόνισε στη συνέχεια.

«Όλοι ξέρετε ότι στήριξα αρχικά τον Στέφανο, προσπάθησα να βοηθήσω, συγχωρέσα πάρα πολλές ατιμίες απέναντι μου, δεν βγήκα ποτέ να πω πράγματα δημόσια. Όμως, έτσι δεν πάμε μπροστά και κυρίως δεν νικάμε και λόγω ηγεσίας και λόγω γραμμής», επισήμανε, και επέμεινε εκ νέου στην πρότασή του για σχετικά με την επίσπευση των διαδικασιών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ