Γεωργιάδης: Ο Σαλμάς επεδίωκε τη διαγραφή του – Η ΝΔ αναλαμβάνει και το ρόλο της αντιπολίτευσης από μόνη της

«Ο Μάριος Σαλμάς επεδίωκε τη διαγραφή του από τη ΝΔ», είπε μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Buongiorno» ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δε χαίρομαι ποτέ με καμία διαγραφή, δεν είναι ένα ευχάριστο θέμα. Αν με ρωτάτε αν μπορούσε να μην διαγραφεί, θέλω να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι ο ίδιος ο κ. Σαλμάς επεδίωκε τη διαγραφή του. Είναι πολύ έμπειρος, έχει υπάρξει υπουργός, είναι βουλευτής. Είναι άλλο πράγμα να ασκείς πολιτική κριτική σε μια κυβέρνηση, εντός κάποιων ορίων, και άλλο πράγμα να αμφισβητείς την ηθική συγκρότησή της.

Ο κ. Σαλμάς με τις δηλώσεις του αμφισβήτησε την ηθική συγκρότηση της κυβέρνησης. Αν πιστεύεις ότι αυτοί που σε κυβερνούν δεν έχουν την κατάλληλη ηθική, δεν μπορείς να είσαι μαζί τους ούτε αυτοί να είναι μαζί σου. Έκανε την επιλογή του, η ΝΔ προχωράει μπροστά».

Γεωργιάδης: Άψογο το πόστερ Κασσελάκη, έξυπνη η απάντηση Πολάκη – Η ΝΔ αναλαμβάνει και τον ρόλο της αντιπολίτευσης από μόνη της

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε:

«Όσον αφορά την εικόνα του κ. Κασσελάκη και το πόστερ αυτό, είναι πολύ όμορφα φτιαγμένο. Από διαφημιστικής σκοπιάς θα το έλεγα άψογο. Θα σας εκπλήξω και θα σας πω ότι και η απάντηση του κ. Πολάκη πολύ μου άρεσε, ήταν έξυπνη και ωραίο placement. Γενικά ο κ. Πολάκης σε αυτήν την εσωκομματική διαδικασία έχει δείξει αρκετά έτοιμος, το δούλευε μέσα του από καιρό, οφείλω να του το αναγνωρίσω αυτό ξέρετε ότι δεν τον συμπαθώ καθόλου αλλά μου αρέσει στην πολιτική να προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός».

«Είναι τελείως βέβαιο ότι ο κ. Κασσελάκης αν επανεκλεγεί αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι πια ένας τελείως διαφορετικός ΣΥΡΙΖΑ. Θα έχει λυμένα τα χέρια του, θα φύγουν οι μισοί από όσους βλέπετε, θα αλλάξει τα σήματα, τα ονόματα. Ο κ. Κασσελάκης η πολιτική του πρόταση είναι ο επόμενος ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που βλέπετε», είπε ο ίδιος, τονίζοντας:

«Τα πρόσφατα γεγονότα στη ΝΔ δείχνουν ότι η ΝΔ αναλαμβάνει και τον ρόλο της αντιπολίτευσης από μόνη της. Υπό την έννοια αυτή, οι συνάδελφοί μου που έκαναν την σχετική ερώτηση, καλώς έπραξαν διότι πρέπει να εκφράζει κάποιος τις ανησυχίες του κόσμου».

Για το ΕΣΥ

«Το ΕΣΥ είναι για όλους τους Έλληνες. Κάθε μέρα 85.000 συμπολίτες μας με κάποιον τρόπο συναλλάσσονται με το ΕΣΥ, 25.000.000 περιστατικά διαχειριζόμαστε τον χρόνο. Χάρις στο Ταμείο Ανάκαμψης, έχουμε το μεγαλύτερο εθνικό πρόγραμμα πρόληψης στην ιστορία της χώρας, το ‘Προλαμβάνω’. Τρέχει το πρόγραμμα το προληπτικό για τον καρκίνο του μαστού. Επίσης έχουμε ξεκινήσει το μεγάλο πρόγραμμα του προληπτικού εμβολιασμού για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Τέλος Σεπτεμβρίου θα έρθει σε όλους όσοι είναι ηλικίας 50 – 69 ετών, άνδρες, SMS για τη δωρεάν εξέταση για τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Μέσα στον Οκτώβριο ξεκινάει και το μεγάλο πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για την πρόληψη της ανακοπής, του εμφράγματος και διαφόρων άλλων καρδιαγγειακών νοσημάτων για ηλικίες 30 – 70 ετών».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ