Σπίρτζης: Δεν θα επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Σίγουρος ότι δεν θα εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε το στέλεχος του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στο Action24 ο κ. Σπίρτζης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θα επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, το ξέρω γιατί ξέρω τον χώρο».

Κληθείς να σχολιάσει μάλιστα τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε μέχρι που βγήκε έκπτωτος ένας πρόεδρος που δεν είχε σχέση με τον ευρύτερο προοδευτικό κόσμο. Ήταν ξένο σώμα όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για τον ευρύτερο προοδευτικό κόσμο. Οπότε, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε 11 μήνες μία παρένθεση ή ένα μικρό χρονικό διάστημα που έχασε τη σοβαρότητά του αντί να ανακτήσει την αξιοπιστία του.

Για την εκλογική διαδικασία και τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία του κόμματος, ο κ. Σπίρτζης τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να πάει πάλι σε μία εκλογή προέδρου χωρίς αυτές τις πολιτικές προτάσεις ή διαφορετικότητες που υπάρχουν, να μορφοποιηθούν και να εκφραστούν μέσα από την εκλογή του προέδρου».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4f9b61s3l8h)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ