Σπίρτζης: Αυταπόδεικτη φαιδρότητα η καμπάνια “ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ” – Ειρωνεία για… συνοδοιπόρους στιχουργούς

Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Χρήστος Σπίρτζης σχολίασε το γεγονός ότι το «είμαι εδώ» του Κασσελάκη, έγινε… τραγούδι. «Δεν θα σχολιάσω την αυταπόδεικτη φαιδρότητα της καμπάνιας «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» ακόμη και με AI συνθέσεις. Ούτε τα πιστόλια δημοσιογραφικά και διαδικτυακά , πληρωμένα ή εθελοντικά, επώνυμα ή ανώνυμα», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης.«Είναι όμως προφανές ότι όσοι μιλήσαμε και διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και δολοφονίας προσώπων και τον τραμπισμό που αναδύεται, σήμερα επιβεβαιωθήκαμε», προσθέτει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.Μάλιστα καταλήγει γράφοντας δύο υστερόγραφα όπου, μάλιστα στο δεύτερο τονίζει πως «θα αποτελέσει τουλάχιστον προσβολή αν αποκαλυφθεί ότι τους στίχους για σακούλες και κουκούλες τους έγραψε το AI και όχι συνοδοιπόροι στιχουργοί».Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Δεν θα σχολιάσω την αυταπόδεικτη φαιδρότητα της καμπάνιας «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» ακόμη και με AI συνθέσεις. Ούτε τα πιστόλια δημοσιογραφικά και διαδικτυακά , πληρωμένα ή εθελοντικά , επώνυμα ή ανώνυμα. Είναι όμως προφανές ότι όσοι μιλήσαμε και διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και δολοφονίας προσώπων και τον τραμπισμό που αναδύεται, σήμερα επιβεβαιωθήκαμε.

ΥΓ1: όσο και αν συνεχίζετε την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο κι αν βάζετε να μας βρίζουν και να μας στοχοποιούν δεν θα σταματήσουμε να λέμε τις απόψεις μας, τις προτάσεις μας και την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
ΥΓ2 : θα αποτελέσει τουλάχιστον προσβολή αν αποκαλυφθεί ότι τους στίχους για σακούλες και κουκούλες τους έγραψε το AI και όχι συνοδοιπόροι στιχουργοί.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ