Επιβεβαίωση Big Mouth για το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Σαμαρά για την επέτειο της ΝΔ – “Δεν θα μπορούσαν να μην προσκληθούν”, είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Στην τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρώην πρωθυπουργούς της χώρας, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την πρόσκλησή τους στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

«Δεν θα μπορούσαν να μην προσκληθούν», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης. Ωστόσο ως προς το αν θα παρευρεθούν είπε πως «δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να σας απαντήσει».

Πρόκειται για απόλυτη επιβεβαίωση της στήλης «Big Mouth», με τον πρωθυπουργό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά από το πρωί η στήλη, να επικοινωνεί σήμερα με τους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, με τον πρώτο – σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το «Big Mouth» – να είναι «50-50» στο να παρευρεθεί στην εκδήλωση και με τον δεύτερο να είναι σχεδόν αρνητικός ως προς αυτό το ενδεχόμενο.

Τι ανέφερε η στήλη «Big Mouth»

Ενόψει της επετειακής εκδήλωσης που διοργανώνει η ΝΔ έξω από το ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης, ο πρόεδρος Μητσοτάκης αποφάσισε, όπως με ενημερώνει η γνωστή (πλέον) περιφερειακή πηγή που διαθέτω στο Μαξίμου, να επικοινωνήσει με τους δύο προέδρους (όχι του Muppet Show, αλλά της ΝΔ) για να τους καλέσει στο «γαλάζιο» street party. Όπως μου είπε ο άνθρωπός μου, ο αρχηγός Κυριάκος σκόπευε να μιλήσει τηλεφωνικά με τους Καραμανλή και Σαμαρά κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Επειδή πήρε λίγο παραπάνω χρόνο το Υπουργικό και επειδή υποθέτω ότι δεν θα ήθελε τα τηλεφωνήματα να είναι της λογικής του ξεπετάγματος, αν δεν τους πήρε χθες, θα τους πάρει σήμερα. Από μια άλλη τώρα πηγή που καλύπτει κυρίως θέματα της τρίτης ηλικίας πληροφορήθηκα ότι ο μεν Καραμανλής ήταν 50-50 να βρεθεί στη Ρηγίλλης, o δε Σαμαράς ήταν σχεδόν αρνητικός. Λογικό, αφού ο μεν πρώτος είχε αρκετά βιώματα ως αρχηγός της παράταξης στον συγκεκριμένο χώρο, ο δε δεύτερος είχε ένα, που εξακολουθεί να κυριαρχεί στη συλλογική μνήμη που τον συνδέει με τη Ρηγίλλης. Και αυτό δεν είναι άλλο από την πτώση της κυβέρνησης του πρεσβύτερου Μητσοτάκη.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ