Λατινοπούλου: Ούτε τον πυρετό μου δεν θα μοιραστώ με τον Μητσοτάκη – Δεν συνεργαζόμαστε με ΝΔ

Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία απέκλεισε η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, της οποίας το κόμμα δείχνει άνοδο σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσκοπικά στοιχεία.

«Όσο περισσότερο μας γνωρίζουν τόσο περισσότερο μας εμπιστεύονται», υπογράμμισε η ευρωβουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή Live News, αι πρόσθεσε ότι «όσο  περισσότερο μιλάμε γι’ αυτά που απασχολούν την πλειοψηφία των Ελλήνων, τα αυτονόητα, ότι γίνεται με την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την ακρίβεια, την υγεία και την παιδεία, είναι θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία». Παράλληλα, εξαπέλυσε τα πυρά της στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας χαρακτηρισιτκά ότι έχει «μεταλλαχθεί», τονίζοντας την αυτόνομη και ξεκάθαρη πορεία της Φωνής Λογικής.

Σε σχέση με τα έξοδα για τις ανάγκες του γραφείου της υπουργού Τουρισμού δήλωσε πως της προξένησε εντύπωση ότι «η Όλγα Κεφαλογιάννη ξόδεψε σχεδόν 80.000 ευρώ για να εξοπλίσει το γραφείο της και πάνω από 60.000 ευρώ για να δώσει δώρο στην πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, και το πρόβλημα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο Μάριος Σαλμάς, ο οποίος μίλησε για απευθείας αναθέσεις και φωτογραφικούς διαγωνισμούς».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kl2u88ybz5)

Λατινοπούλου: Δεν συγκεβερνώ με τον Μητσοτάκη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στο Live News ανέφερε ότι «δεν θα συνεργαζόμασταν με τη ΝΔ. Ακούγονται πολλά και πρέπει να δώσουμε τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας. Με τον πρωθυπουργό ο οποίος πρόδωσε τον συντηρητικό κόσμο στην Ελλάδα, τον πρωθυπουργό που έφερε και ψήφισε τον νόμο για την υιοθεσία και τα ομόφυλα ζευγάρια, κάνοντας το χατίρι στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τον πρωθυπουργό που δεν έχει κάνει το παραμικρό για το λαθρομεταναστευτικό, αφήνοντας να μετατραπεί σε γκέτο περιοχές της Ελλάδας, που έχει δολοφονήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με τον πρωθυπουργό που είναι αμετανόητος σοσιαλιστής, όχι δεν συγκυβερνώ, ούτε τον πυρετό μου δεν μοιράζομαι μαζί του».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kl5ci8yobl)

«Θα είχαμε διώξει τους παράνομους μετανάστες χθες», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναφερόμενη στο μεταναστευτικό. «Δεν είναι μόνο το θέμα των απελάσεων. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι έχουμε κλειστά σύνορα», είπε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kl83oni7ap)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ