Γιαννακοπούλου από Πειραιά: “Καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους”

Κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές για νέα ηγεσία με το βλέμμα στο μέλλον.» τόνισε η κα Γιαννακοπούλου.

Σε γειτονιές της Ά και Β´ Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά, βρέθηκε η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας σε όλη την Αττική, όπου έτυχε τεράστιας αποδοχής και αγάπης από τους πολίτες.  

Πιο συγκεκριμένα, η κα Γιαννακοπούλου την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, επισκέφθηκε την Νίκαια και τον Πειραιά, συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος, συζητώντας για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας τις θέσεις και το όραμά της, ως υποψήφια Πρόεδρος και ανέλυσε τις θέσεις που αντιπροσωπεύει η υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Γιαννακοπούλου: Στόχος δεν είναι πλέον η επιβίωση του ΠΑΣΟΚ, αλλά το πώς θα γίνουμε πλειοψηφικό ρεύμα 

Χαρακτηριστικά, στις παραπάνω τοποθετήσεις της, σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου η κα. Γιαννακοπούλου ανέφερε ότι:

«Σε λίγες ημέρες ψηφίζουμε για νέα ηγεσία. Δεν είναι συνηθισμένες αυτές οι εκλογές. Με την νέα ηγεσία και όσα είναι επιτακτικό να πράξει και να πράξουμε όλοι μαζί, έχουμε χρέος απέναντι στην χώρα και την κοινωνία: Να ανταποκριθούμε στην εθνική ανάγκη για μια ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ όχι σαν κόμμα μικρών βημάτων, συμβιβασμού με την ουσιαστική ακινησία γύρω από μικρά ποσοστά, αλλά ως κόμμα που θα εκφράσει την κοινωνία και θα μπορέσει να κυβερνήσει την χώρα.

Ο στόχος δεν είναι πλέον η επιβίωση του ΠΑΣΟΚ, αυτό το πετύχαμε, αλλά το πώς θα γίνουμε πλειοψηφικό ρεύμα με προτάσεις και δράσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.Αφήνοντας πίσω σχήματα του παρελθόντος και κάθε ετεροπροσδιορισμό. Με σταθερά μεταρρυθμιστικό και, αντιλαϊκίστικο χαρακτήρα. Και σύγχρονο λόγο ώστε να μπορούμε να αγγίξουμε την κοινωνία σήμερα και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους. Η Κυβέρνηση δεν τα καταφέρνει, δεν στέκεται πια καλά .

Δεν υπάρχει πια το 41%. Αμφισβητείται ανοικτά για τις αναποτελεσματικές πολιτικές της σε όλη την γραμμή των προβλημάτων που απασχολούν κυρίαρχα την κοινωνία, οπότε η προσφυγή σε εκλογές δεν θα μου φαινόταν και κάτι απρόσμενο. Δεν έχει συγκροτημένο σχέδιο υποστήριξης της κοινωνίας και έχει αποσπασματικές δράσεις πίσω από τα γεγονότα. Χαρακτηρίζεται από Ηγεσία με χαρακτηριστικά ελιτισμού και την έλλειψη σταθερότητας και αξιοπιστίας του κράτους.

Αυτό το δίμηνο, βρέθηκα σε δεκάδες γωνιές της Ελλάδας. Παντού υπήρχε το ίδιο κλίμα, η ίδια φωνή. Δεν πάει άλλο!

Δεν υποφέρεται άλλο η ακρίβεια στο ράφι σε συνδυασμό με τη στεγαστική κρίση και την απογείωση των ενοικίων, σε συνδυασμό με τους χαμηλούς μισθούς και συντάξεις.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαρκή ένταση και σε καθεστώς πλήρους ιδεολογικής, πολιτικής, προγραμματικής απροσδιοριστίας. Ουσιαστικά διαλύεται, αποσυντίθεται, όπως συνήθως συμβαίνει σε κάθε σχηματισμό χωρίς ρίζες που επί χρόνια κινείται με τυχοδιωκτικά ένστικτα και όχι με αρχές και αξίες.

Το ΠΑΣΟΚ τώρα πρέπει να δηλώσει παρόν και να αναλάβει αυτή την ευθύνη, ανταποκρινόμενο µε επάρκεια και αποτελεσματικότητα στον εθνικό και κοινωνικό του προορισμό.

Σε ότι με αφορά, μετά από πολύ περίσκεψη, με αίσθηση ευθύνης κατέθεσα την υποψηφιότητά μου.  

Δεν την κατέθεσα για να πάρω κάποιο ποσοστό. Την κατέθεσα γιατί πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω, αν οι πολίτες που θα ψηφίσουν με τιμήσουν και με εκλέξουν τελικά Πρόεδρο. Σε εσάς στηρίζεται η υποψηφιότητά μου και ό,τι πρεσβεύω.

Πάρτε το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας. Και πηγαίνετε να ψηφίσετε με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στο μέλλον

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ