Συρεγγέλα στα Παραπολιτικά 90,1: Θα ήθελα να παραβρεθούν στη γιορτη της ΝΔ Σαμαράς και Καραμανλής – Δε θεωρώ ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα, είμαστε όλοι και όλες μαζί» ανέφερε η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Σαμαράς και Καραμανλής, έχουν πολιτικές διαφορές με αφορμή την απουσία τους από την αποψινή εκδήλωση στη Ρηγίλλης. 

Η κα Μαρία Συρεγγέλα μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με την δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα και ρωτηθείσα για τις επίκαιρες ερωτήσεις των κυβερνητικών βουλευτών δήλωσε:

«Είναι συνταγματική υποχρέωση των βουλευτών να κάνουμε ερωτήσεις. Οι βουλευτές της ΝΔ έχουν κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις από το 2019 μέχρι σήμερα στους υπουργούς. Δεν μπαίνουμε σε λογικές ότι οι βουλευτές δεν θα πρέπει να ρωτούν ή ότι αν ρωτούν πάει να πει ότι αντιπολιτεύονται, αυτός είναι ο ρόλος τους και αυτό είναι και το σημαντικό, να γίνονται ερωτήσεις για να πηγαίνουμε προς το καλύτερο»

Στη συνέχεια, κληθείσα να σχολιάσει την απουσία των κυρίων Σαμαρά και Καραμανλή από την αποψινή εκδήλωση στη Ρηγίλλης τόνισε: Εγώ θα ήθελα να ήταν στη γιορτή αλλά έχουμε κάνει ένα συνέδριο, πολιτικό, στο οποίο ήταν και οι δύο εκεί.

Τέλος, σχετικά με το αν πιστεύει ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έχουν πολιτικές διαφορές σημείωσε πως «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα, δεν εκφράζει μόνο ένα ιδεολογικό αποτύπωμα από ένα μέρος του πληθυσμού, είμαστε όλοι και όλες μαζί. Αυτό που είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ότι ακόμα και αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, που πρέπει να υπάρχουν, εδώ μέσα σε μια οικογένεια υπάρχουν διαφορετικές απόψεις αλλά στο τέλος επικρατεί η λογική ότι πάμε μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια. Αυτό είναι και η ΝΔ όσες διαφορές και αν υπάρχουν, ότι και αν γίνεται όταν θα βγούμε από μια αίθουσα συσκέψεων θα είμαστε όλοι και όλες μαζί. Δεν θεωρούμε ότι κάποιο θέμα κρύβεται από πίσω. Δεν υπάρχει θέμα διαφορών οι οποίες διαφορές αυτές να είναι ανυπέρβλητες ή να θεωρείται ότι είναι αντιπολιτευόμενες.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ