Διαμαντοπούλου: “Θα φέρω πίσω στο ΠΑΣΟΚ τους κεντρώους” – “Προσβλητική” χαρακτήρισε την αναφορά Δούκα σε “δεκανίκι της ΝΔ”

Στο ότι η ίδια είναι κατάλληλη όχι μόνο για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για πρωθυπουργός, αναφέρθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ενόψει του πρώτου γύρου της εκλογής ηγεσίας του κόμματος.

«Το πιστεύω και για αυτό κατέβηκα σε αυτές τις εκλογές. Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε αποδόμηση, η ΝΔ σε κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ σε καθίζηση», ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Έχω δουλέψει εδώ και 12 χρόνια για τα προβλήματα του επόμενου αιώνα και όχι μόνο του προηγούμενου» τόνισε.

«Ο πρόεδρος ενός κόμματος χρειάζεται να έχει γνώσεις και έργο. Έχω υπηρετήσει νομάρχης, Υπουργός και Επίτροπος. Πιστεύω ότι έχω το “πακέτο” να μην είμαι απλά πρόεδρος αλλά και η επόμενη πρωθυπουργός» συμπλήρωσε.

Διαμαντοπούλου: “Προσβλητική” χαρακτήρισε την αναφορά Δούκα σε “δεκανίκι της ΝΔ”  

Όσον αφορά την κριτική Δούκα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ξαναγίνει «δεκανίκι της ΝΔ» η κυρία Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πατριωτικό κόμμα και ανέλαβε τις ευθύνες του για να αποτρέψει τα χειρότερα για τη χώρα, με τον Ανδρέα Παπανδρέου και την συμμετοχή του στην οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα, όπως και κατά τη διαχείριση της κρίσης ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Είναι προσβλητικό να λέει κάποιος ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε δεκανίκι. Το ΠΑΣΟΚ έσωσε τη χώρα» επισήμανε.

Για το τι σηματοδοτεί η υποψηφιότητά της ανέφερε ότι «το θέμα είναι ποιος απειλεί τη ΝΔ σήμερα να έχει μετατόπιση ψηφοφόρων. Πολλοί κεντρώοι ψήφισαν ΝΔ και είναι απογοητευμένοι. Να τους φέρουμε πίσω».

Τέλος, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «έχουν βγει εμβληματικοί άνθρωποι της Αριστεράς και με έχουν στηρίξει».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ