Κωνσταντινόπουλος στα ”Παραπολιτικά” 90,1: Επανεκλογή Ανδρουλάκη θα σημάνει τρίτη θητεία Μητσοτάκη

«Μια επανεκλογή Ανδρουλάκη θα σημάνει τρίτη θητεία Μητσοτάκη», τονίζει στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Τέλος οι συνεργασίες. Το πληρώσαμε. Αν ο κ. Παπανώτας στήριζε τον Δούκα, η κυβέρνηση θα το έκανε πρώτο θέμα στους ”Financial Times”», σημείωσε.

«Ο κ. Ανδρουλάκης έναν υποψήφιο στην Αρκαδία που διέγραψε για αντικομματική συμπεριφορά τον είχε στη συγκέντρωσή του και του είπε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Τώρα το έκανε», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Είναι ύβρις για εμένα να μου πει κάποιος ότι θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ αν δεν εκλεγεί ο Δούκας. Δεν έφυγα ούτε όταν το κόμμα έφτασε στο 4% και δεν μπορεί και κανένας να με διώξει απο το ΠΑΣΟΚ», είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία, παραδέχτηκε ότι πράγματι ο Δούκας δεν πήγε καλά όσο περίμενε, σημειώνοντας ότι «χάσαμε 2 μονάδες από τα αστικά κέντρα, αν είχαμε πάει εκεί καλύτερα, η διαφορά θα ήταν στο 27%-25%».

Αναφορικά με τα μειωμένα ποσοστά που κατέγραψε στην Αθήνα ο Χάρης Δούκας, τόνισε ότι «φταίει και η προπαγάνδα της ΝΔ, που μιλούσε για ποντίκια».

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ